Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanç sisteminde değişiklikler ypma planlarımız mevcut. Henüz plan aşamasında ama hayata geçirirken değişik fikirlerin faydasını bildiğimizden siz değerli üyelerimize de sormak istedik. Ben birkaç soru sorayım, en azından bu soruları temelde cevaplamak kolay olur. Sonra ilave düşüncelerinizi de ekleyebilirsiniz.

1- Kazanç sisteminde gelir modeli sizce nasıl olmalı? Level Sistemi mi yoksa herkese eski yeni farketmeksizin eşit kazanç mı? Ya da daha farklı düşünceleriniz

2- Ödeme içn kullanılan kripto para sizce ne olmalı? Alt ödeme limiti konusunda önerileriniz.

3- Yorum Kazançları konusunda önerileriniz. Yorumlardan kazanılmalı mı, kazanılmamalı mı? Gelir modeli sizce Nasıl olmalı?

4- ilave öneriler

Lütfen önerileri yaparken belirli bir gelir gider dengesinin de olduğunu unutmadan önerinizi gerçekleştirin. Uçuk ödemeler yapmayı bizde isteriz de, ona göre bir gelir modelimiz olmalı önce. Bu da üye potansyelyle beraber gelecek şeyler.

Tamamen bambaşka önerileriniz varsa yazdığım maddeleri atlayıp direk önerinizi belirtebilirsiniz.

NOT: Yazdığınız öneriler ilerleyen zamanda ödeme sisteminin güncellenmesi yönelik bir anket yapılması durumunda, anket maddesi olarak kullanılabilir.

sistemin üst sıralara çıkması durumunda yani google ceo özelliklerinin gelişmesi durumunda olacağı açıklandı birde kelime kazancı çok suistimal edilebilir oluyor.
Aynen hocam. Gelişme aşamasında bir sistem. İleri de kelime başı kazanç ya da benzeri sistemler getirilebilir. Şuan için gereksiz laf kalabalığı içeren konularla dolacak bir site istemediğimizden bu yola basvurmuyoruz. Ayrıca konu- süre sınırı yok ve kazançlar sabit. Bir konuyu biraz daha kazanç için uzatma çabası yok.

Dediğim gibi her iki sistemi de denemiş olacağız. İlerleyen dönemde tekrar masaya yatirabiliriz bu durumu.

Aynen hocam. Gelişme aşamasında bir sistem. İleri de kelime başı kazanç ya da benzeri sistemler getirilebilir. Şuan için gereksiz laf kalabalığı içeren konularla dolacak bir site istemediğimizden bu yola basvurmuyoruz. Ayrıca konu- süre sınırı yok ve kazançlar sabit. Bir konuyu biraz daha kazanç için uzatma çabası yok.

Dediğim gibi her iki sistemi de denemiş olacağız. İlerleyen dönemde tekrar masaya yatirabiliriz bu durumu.
işsizlikten kendi açtığım konulara bakmaya başladım i...v....g de de yer alan konularıma baktım özellikle hepsinde karşı karşıyayız https://satoshiturk.com/koin-forumu/threads/icrypex-token-icpx-on-satis.21962/
konusunda da ilk sayfada sosyal medya haberlerini çıkarsak ilk sıralardayız 😀 doğru konular doğru paylaşımlar gerçekten işe yarıyormuş 😀

işsizlikten kendi açtığım konulara bakmaya başladım i...v....g de de yer alan konularıma baktım özellikle hepsinde karşı karşıyayız https://satoshiturk.com/koin-forumu/threads/icrypex-token-icpx-on-satis.21962/
konusunda da ilk sayfada sosyal medya haberlerini çıkarsak ilk sıralardayız 😀 doğru konular doğru paylaşımlar gerçekten işe yarıyormuş 😀
Bahsetmeye çalıştığım bu hocam. Laf kalabalığı olmayan yazılar. Olması gerekeni yazmışsınız. Lafı uzatıp daha fazla kazanayım sistemi olsa okuyucu da uzun kalmıyor sitede.

Bahsetmeye çalıştığım bu hocam. Laf kalabalığı olmayan yazılar. Olması gerekeni yazmışsınız. Lafı uzatıp daha fazla kazanayım sistemi olsa okuyucu da uzun kalmıyor sitede.

Laf kalabalığındaki mantığı konu kalabalığı olarak da değerlendirsek mi? Diğer bölümde de yazdığım gibi seri konu açılmasını önlemek de sitede uzun kalmama sorununa katkı sağlar diye düşünüyorum.

Laf kalabalığındaki mantığı konu kalabalığı olarak da değerlendirsek mi? Diğer bölümde de yazdığım gibi seri konu açılmasını önlemek de sitede uzun kalmama sorununa katkı sağlar diye düşünüyorum.
o konuların peş peşe gelmesi bizlerden kaynaklı moderatör olarak sürekli bakamıyoruz @SatoshiTURK hocam bu konuda bildirim düşerse anında onaylama yada red gibi işlemleri yapabilirim işte olduğum zaman internete erişimim yok diğer arkadaşlarda aynıdır başka işlerimiz var bildirim düşme ihtimali olur ise anında tepki verebiliriz.

Seri konu sanırım admin online oldugunda toplu onaylama yapıyor buda anlık birden fazla konu açıldı gibi gözüküyor. Lakin bende çok haber tarzı konular görüyorum yorum etkileşim vs olmayan. Haber tarzı konularda ücretlendirme olmaması daha iyi bence.

Her konuyu onaylamiyorum. Emeğe saygıdan bazı konuları ekstradan onayladigim oluyor ama ilgi çekici konulara yorum yazarak üste tasiyorum.

Şuan sitede kalma süresi oldukça iyi hocam

Toplu onay olduğunu bilmiyordum. O zaman seri konu konusundaki önerim gereksiz oldu. Bilgilendirme için teşekkürler.
Yönetim ekibini geliştirip büyüteceğiz zamanla. Zaten bizzat teklifleri ben yapıyorum. Daha iyi olacaktır. Toplu onay konusu çözülmeyecek şey değil. Şu aşamada pek sorunda yaratmiyor. Ancak ilerleyen dönemde konu çokluğu arttıkça sorun yaratabilir dediğim gibi ekip büyüyecek.

Merhaba arkadaşlar,

Kazanç sisteminde değişiklikler yapma planları gerçekten heyecan verici. Bu konuda birkaç önerim var, umarım faydalı olur.

1- Gelir Modeli:

• Level Sistemi: Üyelerin siteye katkılarına göre seviyelere ayrılması, daha aktif üyelerin daha fazla kazanç elde etmesini sağlayabilir. Bu, yeni üyeleri de teşvik edici olabilir.
  • Eşit Kazanç: Herkese eşit kazanç verilmesi adil bir yaklaşım gibi görünse de, uzun vadede aktif üyelerin motivasyonunu düşürebilir. Belki de bir hibrit model uygulayarak, temel bir eşit kazanç sunup, ekstra katkılar için bonuslar vermek daha iyi olabilir.
2- Kripto Para ve Alt Ödeme Limiti:

• Kripto Para: Bitcoin ve Ethereum gibi yaygın kabul gören kripto paralar tercih edilebilir. Ancak işlem ücretlerini ve transfer hızlarını da göz önünde bulundurmak önemli.
  • Alt Ödeme Limiti: Kullanıcıların düzenli ödeme almasını sağlamak için alt ödeme limitinin çok yüksek olmaması gerekir. 10-20 USD değerinde bir alt limit mantıklı olabilir. Bu, hem kullanıcıları memnun eder hem de işlem maliyetlerini yönetilebilir seviyede tutar.
3- Yorum Kazançları:

• Yorumlardan Kazanç: Evet, yorumlardan kazanç sağlanmalı. Ancak bu kazançların kalitesi de önemli. Yani sadece yorum sayısına göre değil, yorumların kalitesine göre de kazanç sağlanmalı. Yorumlara puan verme sistemi getirilebilir ve yüksek puan alan yorumlar daha fazla kazandırabilir.
4- İlave Öneriler:

• Ödüllü Etkinlikler: Site içinde belirli dönemlerde düzenlenecek ödüllü etkinlikler, kullanıcıların ilgisini çekebilir ve katılımı artırabilir.
  • Referans Programı: Mevcut üyelerin yeni üyeler getirmesi için bir referans programı oluşturulabilir. Referans getirilen her yeni aktif üye için belirli bir kazanç sağlanabilir.
  • Eğitim ve Destek: Kripto para kullanımı ve kazanç sistemleri hakkında eğitimler ve destek sunulması, özellikle yeni üyelerin siteye daha hızlı adapte olmasını sağlayabilir.
Umarım önerilerim faydalı olur. Herkese bol kazançlı günler dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.636
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri