Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

KCEX Borsası Yeni Kullanıcılara $165 Dolar USDT VERİYOR

Ödeme kanıtı var mı hocam? Müşteri tarafından çekim talebi oluştururken olmadık şartları öne sürebiliyor bazı borsalar.
Bende sorun olmadı çekim geçmişim , referanslardan da geldi ufak ufak

1000135173.webp

Ekli dosyayı görüntüle 18422

KCEX borsası yeni kullanıcılara 165 dolar veriyor tek yapmanız Kyc onayı ve Twitter paylaşımı gibi basit görevleri yerine getirmek ardından 165 dolar hesabınıza tanımlanıyor.
( PARA YATIRMA ŞARTI YOK )

Referans bağlantımdan üye olabilirsiniz.

Güzel bir kampanya ben çekimlerimi sorunsuz gerçekleştirdim.
Başım dan geçen olayı anlatayım.Bu borsa ya bir arkadaşın refiyle üye oldum kyc vs 60 dolar vadeli bonus verdi site.Be benim arkadaşla beraber shorts long açarak bu verilen bonus para ile 72 dolar kazandık.
Gel gelelim işin sıkıcı tarafına
Neyse 72 dolar iyi para hadi çekelim dedik adres doğrulamalar derken hopp bu bizim hesabı para çekimi kapatmışlar bizim haberimiz yok..
SEBEB shorts ve long aynı anda açılmaz mış mış kardeşim bana verdiysen bu parayı ister short açarım ister long 2 sini de aynı anda açarım birinde kaybedersem digerin de kazanırım mantık ama öyle olmadı malesef.
İşin kısası kimse kimseye bedavadan para ödemez.Olan bizim kimliğe oldu.
Bu borsa dan uzak durun kandırılmayın emek harcamayın emeğiniz heba olmasın kimliğiniz başkaların eline geçmesin.

Başım dan geçen olayı anlatayım.Bu borsa ya bir arkadaşın refiyle üye oldum kyc vs 60 dolar vadeli bonus verdi site.Be benim arkadaşla beraber shorts long açarak bu verilen bonus para ile 72 dolar kazandık.
Gel gelelim işin sıkıcı tarafına
Neyse 72 dolar iyi para hadi çekelim dedik adres doğrulamalar derken hopp bu bizim hesabı para çekimi kapatmışlar bizim haberimiz yok..
SEBEB shorts ve long aynı anda açılmaz mış mış kardeşim bana verdiysen bu parayı ister short açarım ister long 2 sini de aynı anda açarım birinde kaybedersem digerin de kazanırım mantık ama öyle olmadı malesef.
İşin kısası kimse kimseye bedavadan para ödemez.Olan bizim kimliğe oldu.
Bu borsa dan uzak durun kandırılmayın emek harcamayın emeğiniz heba olmasın kimliğiniz başkaların eline geçmesin.
Bilmiyorum hocam deneyiminiz kötü olmuş ancak ben böyle bir durum yaşamadım paramı hızlı bir şekilde binanceye aktarıp çektim. Binancede bile şikayet varda yüzlerce şikayet olabiliyor borsalar sanırım kişiden kişiye farklı yaptırımlar uygulanabiliyorlar

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri