Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

KCEX Borsası Yeni Kullanıcılara $165 Dolar USDT VERİYOR

Hocam bazı üyeler çekim yaptıklarına dair ekran görüntüsü paylaştı. Ama bazı üyeler de daha ilk KYC kısmında elendi.

Sanıyorum KYC işlemlerine onay veren moderatör'ün ruh hâline bağlı bir durum. Adamın kafası dumanlı olunca direkt reddediyor gibime geldi. 😁

Hocam bazı üyeler çekim yaptıklarına dair ekran görüntüsü paylaştı. Ama bazı üyeler de daha ilk KYC kısmında elendi.

Sanıyorum KYC işlemlerine onay veren moderatör'ün ruh hâline bağlı bir durum. Adamın kafası dumanlı olunca direkt reddediyor gibime geldi. 😁
Hocam bu Twitter bonusu hariç herşeyi aldım baglantiyi paylaş diyince -124 harf fazla çıkıyor gonderilen kodda anlamadım 364 seçenekte paylaştım fakat olmadi

Sorun yasaniliyor mu boşu boşuna o kadar ugrasmayalim çekenler oldu mu burdan
vadelide işlemleri tamamlayıp sorunsuzca çektim ve ödeme 1 dakika gibi sürede işlendi..

vadeliye verdiği bonusu cüzdan işleminde kapatıyor, kazancı alabiliyorsunuz, zaten bu uyarıyı yapıyor..

reflerimden biri kyc de şöyle bir sorun yaşadı, kyc onaylanmadı, sebebine dair açıklama yapamıyoruz gibi açıklama yapılmış (bu kişinin bildiğim kadarıyla icraya düşmüş borçları var)

bu ve benzeri bilgileri bu tür borsalar öğrenebiliyor mu? yoksa tesadüfü bir durum mu bilmiyorum ama aslında merakta ettiğim birşey..

vadelide işlemleri tamamlayıp sorunsuzca çektim ve ödeme 1 dakika gibi sürede işlendi..

vadeliye verdiği bonusu cüzdan işleminde kapatıyor, kazancı alabiliyorsunuz, zaten bu uyarıyı yapıyor..

reflerimden biri kyc de şöyle bir sorun yaşadı, kyc onaylanmadı, sebebine dair açıklama yapamıyoruz gibi açıklama yapılmış (bu kişinin bildiğim kadarıyla icraya düşmüş borçları var)

bu ve benzeri bilgileri bu tür borsalar öğrenebiliyor mu? yoksa tesadüfü bir durum mu bilmiyorum ama aslında merakta ettiğim birşey..
Aslında bu konuyu bazı üyeler içinde bende sordum genel olarak borsalarda sebebi açıkça dile getirmemelerinin sebebini şu şekilde açıkladılar.

“Davranışsal örüntü temelli risk”. Bunu yazdığımızda kullanıcılar bir açıklama istiyor olabilir. Ama borsalardaki hiçbir risk kontrol departmanı riskli bulduğu kullanıcı hakkında net bir açıklama yapamaz. Çünkü bu kendini ifşa etmek olur. Bu da haksız kazanca yol açabilecek durumların önüne geçmek içindir. Örneğin ben size neden ödül alamadığınızı detaylı bir şekilde anlatırsam ya da risk kontrol departmanı size bunu söylerse aslında kendi savunmalarını ifşa etmiş olurlar. Risk kontrol sistemi yazılım ürünüdür, zaman zaman yanılmaları olsada ödül alamayan kullanıcıların UID'lerini tekrar ilettiğimde manuel olarak kontrol edilir ve ilk kullanıcı için manuel olarak kontrol etmelerini istediğimde de bunun ödül alamayacağını belirttiler.

Kimlikte ilk onayı yapay zeka ve robotlar yapıyor sonradan manuel işlem onayına giriyor sizde sorun oldu mu

Aha icralari borsa nasıl öğrenmiş anlamadım valla çok merak ettim bende suan

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri