Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kendi tokenimi en düşük Maliyet ile nasıl çıkarabilirim

Arkadaşlar kendi tokenimi çıkarmak istiyorum lakin öğrenci olduğum için verebilecek çok fazla param yok. Forumdaki token oluşturucu ile yaparsam bunu insanlar alırsa bende kazanabilir miyim merak ettiğim konu uzun zamandır düşünüyordum bugün sormak istedim.

ioriti.com deneyebilirsin ?
yada videolarımızı izle en ucuz maliyetleri anlatıyoruz zaten 🙂

ioriti.com deneyebilirsin ?
yada videolarımızı izle en ucuz maliyetleri anlatıyoruz zaten 🙂
Hocam Sabri Yaşın Production diye bir konu açmak lâzım size.

Kontrolünüz altındaki tüm web adreslerinin, sosyal medya hesaplarının, uygulamaların, iletişim adreslerinin ve diğer bilimum kaynakların toplandığı ve açıklamalarının yapıldığı tek bir konu.

Zirâ, oldukça faydalı ve arayanlar için kestirme bir yol olacaktır.

Hem bu sayede, bilmediğimiz başka projeleriniz varsa, öğrenmiş oluruz. 😅

Kontrolünüz altındaki tüm web adreslerinin, sosyal medya hesaplarının, uygulamaların, iletişim adreslerinin ve diğer bilimum kaynakların toplandığı ve açıklamalarının yapıldığı tek bir konu.

Bu ülke onun kiymetini bilmedi, muhtemelen de bilmeyecek.

gerekmedikçe ifşa etmiyorum kendimi hocam 😀
gerçi merkezsiz vpn ve biometrik cüzdan adresi oluşturma ürünlerimi sattığım sitelerde mevcut.
unutmadan node hizmeti verdiğim bir kaçta sunucu mevcut 🙂
haa birde bitherin var, geleceğin zenginlerinin kaydını tutmak için ayağa kaldırdık.

gerekmedikçe ifşa etmiyorum kendimi hocam 😀
gerçi merkezsiz vpn ve biometrik cüzdan adresi oluşturma ürünlerimi sattığım sitelerde mevcut.
unutmadan node hizmeti verdiğim bir kaçta sunucu mevcut 🙂
haa birde bitherin var, geleceğin zenginlerinin kaydını tutmak için ayağa kaldırdık.
Hocam siteniz ile oluşturdum bnb receive etkin lakin merak ettiğim bnb atıldığında bnbler bana mı gelecek

Çözüm
Kolay gelsin ben bişey sormak istiyorum.
bnb ağı ile token ürettim aynı tokeni erc-sol-tron gibi ağlara nasıl ekleyebilirim.
Teşekkür ederim
ERC demek zaten bnb eth ağlarında çalışmak demek zaten yni evm tabanlı blockchainler.

tron ve solanada aynı kodları kullanarak token çıkartamazsınız bunun için üzerinde çalışmanız gerekmetekdir

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri