Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto para hiç olmasaydı nelere yatırım yapardınız?

Evet şuan dünyayı kasıp kavuran kripto para çılgınlığına bizde katılmış olmaktayız.
Peki bu kripto paraların hiç olmadığını ve böyle bir durumda ne yapacağınızı veya nelere yatırım yapıp paranızı katlamaya çalışacağınızı hiç düşündünüz mü.

Kendim bunu düşününce elimde bulunan parayı büyük bir ihtimalle arsa alım ve satımı yaparak dönüştürmeye çalışırdım.
Benim kanaatimce arsa sahibine az veya çok kar yaptırırken zarar yapmayacağına emin gibiyim.

Peki sizler kripto para olmasaydı nelere yatırım yapar ve kripto para dışında başka bir yatırım malzemesine yatırım yapıp kazananlarınız oldu mu?

Her dönemde en güvenli liman olarak görülen altına yatırım yapardım. Ama uzun vadede arazi de güzel bir yatırım.
(Yatırım tavsiyesi değildir)

Kripto para olmasaydı kesinlikle ben bulurdum. Bunu banka kartı, para vb. şeyler için de söylüyorum her zaman. Ama olmadığını farz edecek olur ve paramın var olduğunu düşünürsek elbette ki menkule yatırım yapardım. Toprak her zaman kazandırır. 🙂

Evet bizde içine girmiş bulunmaktayız.Kesinlikle ya araba alım satım ya da En güvenilir kutumuz olan altına yapardım hiç şaşmazdı.

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri