Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto para hiç olmasaydı nelere yatırım yapardınız?

Teknoloji ve bilişime yatırım yapardım. Çünki Türkiye son yıllarda teknoloji bazlı araştırma ve geliştirmeye büyük önem vermeye başladı.

Arsa almak cok mantikli toprak her zaman degerleniyor hic kaybettirmiyor🙂
Aynen öyle bende sana katılıyorum özellikle arsanın sürdürülebilir yani yıllar geçtikçe daha da işe yaramasına bayılıyorum düşünsene şuan aldığın 5 kuruş etmez denilen arsa senin çocuklarının ve torunlarının hayatını kurtarıyor ama kripto paranın yarını belli değilken 10-20 senelik yatırım yapmak cesaret ister.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Evet şuan dünyayı kasıp kavuran kripto para çılgınlığına bizde katılmış olmaktayız.
Peki bu kripto paraların hiç olmadığını ve böyle bir durumda ne yapacağınızı veya nelere yatırım yapıp paranızı katlamaya çalışacağınızı hiç düşündünüz mü.

Kendim bunu düşününce elimde bulunan parayı büyük bir ihtimalle arsa alım ve satımı yaparak dönüştürmeye çalışırdım.
Benim kanaatimce arsa sahibine az veya çok kar yaptırırken zarar yapmayacağına emin gibiyim.

Peki sizler kripto para olmasaydı nelere yatırım yapar ve kripto para dışında başka bir yatırım malzemesine yatırım yapıp kazananlarınız oldu mu?
Altına yatırım yapardım yada büyümekte olan şirketlerden küçük hisseler alırdım.

Kişinin kendisine yaptığı yatırım en büyük yatırımdır. Eğitim ve öğretimini tamamlayan her bireyin bir zanaatının olmasından yanayım, başarısızlıklar hayatın her alanında elbette karşımıza çakacak, ama kişinin kendisini eğitimiyle ve zanaatıyla geliştirmesi, üstesinden geline bilirliği arttırıcı bir unsur olacaktır. Kripto para piyasasını ek gelir olarak görmenizi ve hayatınızı etkileyecek yönde (idame edecek) bir unsur olarak görmemenizi tavsiye ediyorum. Evet çeşitli yatırım yönleri de yönelimleri de var. Arsa, tarla, bağ, bahçe; almamız, satmamız, çeşitli karlar elde etmemiz elbette yatırım için gerekli bir unsur. Ama öncelik olan benim. Benim çabam, gayretim ve kendime yaptığım yatırımlar en büyük yatırımımdır.

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri