Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto para hiç olmasaydı nelere yatırım yapardınız?

Aslında arsanın konumuna ve buna benzer etnik kaynaklara bakılırsa kısa vadede de kar yapma şansın var kısa vade dediğim de 10 ay civarı falan.
YTD
Türkiye'de bunun için malum yerlerle bağlantın olması, yapılacak yatırımlardan önceden haberdar olunması gerekiyor. 🙂

Evet şuan dünyayı kasıp kavuran kripto para çılgınlığına bizde katılmış olmaktayız.
Peki bu kripto paraların hiç olmadığını ve böyle bir durumda ne yapacağınızı veya nelere yatırım yapıp paranızı katlamaya çalışacağınızı hiç düşündünüz mü.

Kendim bunu düşününce elimde bulunan parayı büyük bir ihtimalle arsa alım ve satımı yaparak dönüştürmeye çalışırdım.
Benim kanaatimce arsa sahibine az veya çok kar yaptırırken zarar yapmayacağına emin gibiyim.

Peki sizler kripto para olmasaydı nelere yatırım yapar ve kripto para dışında başka bir yatırım malzemesine yatırım yapıp kazananlarınız oldu mu?
Şuan yaptığım gibi kendime yatırım yapardım(geliştirmek açısından)
Değerlenebilecek bölgeden arsa satın alıp ev yaptırıp değerleneceği zmn satardım.

Hızlı,vakit geçiren,ve güvenilir araba alım-satım ile uğraşırdım.Yada ev arsa alım yapardım uzun vadede güzel bir yatırım kesinlikler yatırım tavsiyesi değildir.

Selamlar,
YATIRIM TAVSIYESI DEYILDIR
Kyrpto olmasaydi.
Su anki bulundugumuz belirsizlik ve asiri inflasion riski dolayi elde tutulan demir madenlerin en dogru oldugu dönemdeyiz .

Yatırm falan yapamazdım herhalde. Çünkü kriptolardaki cazibe küçük sermayelerle iyi paralar kazanmaktır yani volatilitesidir. Bendeki parayla hisse senedi yada altına yatırım yapsam %10 luk kazançlar bile komik rakamlar olurdu ki bahsettiğim ürünlerde bu yüzdeler iyi kar etmiş demektir.

Evet şuan dünyayı kasıp kavuran kripto para çılgınlığına bizde katılmış olmaktayız.
Peki bu kripto paraların hiç olmadığını ve böyle bir durumda ne yapacağınızı veya nelere yatırım yapıp paranızı katlamaya çalışacağınızı hiç düşündünüz mü.

Kendim bunu düşününce elimde bulunan parayı büyük bir ihtimalle arsa alım ve satımı yaparak dönüştürmeye çalışırdım.
Benim kanaatimce arsa sahibine az veya çok kar yaptırırken zarar yapmayacağına emin gibiyim.

Peki sizler kripto para olmasaydı nelere yatırım yapar ve kripto para dışında başka bir yatırım malzemesine yatırım yapıp kazananlarınız oldu mu?
Arsa almak cok mantikli toprak her zaman degerleniyor hic kaybettirmiyor🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri