Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Paralar ile nasıl tanıştınız ?

İnternetten para kazanma yollarına bakarken tesadüfi olarak birden bire gördüm ve yatırım yapma fikri belirdi kafamda.Bu şekilde geçen yıldan beri tanışmış bulunuyorum.

Kripto paralar ile nasıl tanıştım hiç hatırlayamıyorum biraz küçüktüm bilgisayarı açık bırakarak para kazanıldığını falan duıymuştumn tabiki ozamanlar bitcoin 8 bin tl falan ediyor yuh dedim bu kadar paramı olur sonrasında bununla ilgili bir çok sahte site denk geldi sitede bize btc verdiğini söylüyordu bir sürü hesap açmıştım fazla kazanabilmek için fakat hiçbir şey elde edemedim yaşımız gereği pek bir şey anlamamıştık yıllar geçtiklten sonra birilerinin bu şekilde zengin olduğunu gördük piyasaya nasıl gireceğimizxi falan öğrendik yavaş yavaş sonra 30 tl atalım dedik sanki para yani 30 tl ile uygulamada sadece dolar alabiliyorsunuz bir coine yatırım yapmak bile mümkün değil tabilki sonrasında 100 300 1000 derken biraz batmaya gittik güzel karlar ederken doyumsuzluk yaptıkk ana paradan yarıya düştük sadece dolarda beklesek 2x yapacak parayı yarıya düşürüdj yani kripto kaybımız %75 gibiydi

Bitcoin madenciliği hakkında bir çok kişide yeteri kadar bilgi yok ben de dahil. Öncelikle cripto paranın dünya çapında daha çok rağbet görmesi için küresel çapta daha çok destek ve güvene ihtiyacı var kanaatindeyim.

Bir arkadaşımın fan tokenlere yatırm yaptığını görünce öğrendim zaten bitcoini de daha önceden biliyorudm ama pek bilgi sahibi değilidm o bıraktı ben hala devam ediyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.664
Kullanıcılar
6.891
Son üye
Tefik
Geri