taptukbey
Hodler
- BNB
- 0,00000400
Merhabalar, 2009 - 2010 yıllarında kuzenim bu tarz konularda araştırma yapmayı seven, bu konularda bilgi toplayan biriydi ben de o zamanlar elimin tersi ile ittiğim forex piyasa uzmanlığı işinden çağrı merkezi müşteri temsilciliği ile ameleliğime başlamıştım, alabilecek bir platform bulamayıp Kadıköy Starbucks önünde muhabbetimizi hep hatırlarım 770 TL asgari ücretim ile 2 3 dolar seviyelerin de ki btc nin yıllar yılı yükselmesi ile ve herhangi bir sistemin olmayışı ulaşamadığım aklımıza geldikçe ah çekmemiz.
Belki de o zamanlar da bir siteden video izleyerek kazandık ama ne şifrelerimi hatırlıyorum, nede bedava veren siteleri hatırlıyorum. Tabi ki değer kazandığında elimizdeki olanları satabilirdik ama gene de garantici biri olarak elimde belli oranda tutacağıma eminim 3 5 btc bırakmış olsaydım statü olarak belli seviyelerde devam ederdik, şimdi ise bir firmada gene asgari ücret ile ufkumuzu genişletmeye çalışıyoruz.
Belki de o zamanlar da bir siteden video izleyerek kazandık ama ne şifrelerimi hatırlıyorum, nede bedava veren siteleri hatırlıyorum. Tabi ki değer kazandığında elimizdeki olanları satabilirdik ama gene de garantici biri olarak elimde belli oranda tutacağıma eminim 3 5 btc bırakmış olsaydım statü olarak belli seviyelerde devam ederdik, şimdi ise bir firmada gene asgari ücret ile ufkumuzu genişletmeye çalışıyoruz.