Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Lugano - Beşiktaş UEFA Playoff

Konuyla alakasız ama yeni konu açmak istemedim. Trabzonspor 0- 1 St Gallen.

Zaten geçen maçta nasıl bu kadar çok pozisyon bulduğuna şaşırmıştım TS nin.

ST Gallen çok formda takım normalde.

Bakalım bu futbol ile pek umudum yok. TS olmadan 1 eksik başlayacağız gibi duruyor.

ilk maçta bulduklarının 3 te 1 ini atsa, şuan durum çok farklıydı, skor olarak rakibe umut verdiğin sürece direnci artar, rakip kalecide karşıdan çok iyi ama yan toplarda hata potansiyeli var, ts ise kanat kullanımı ve ortalarda çok çok kötü; umarım fire vermeyiz ama görüntü ilk fire ts olacağı yönünde

ilk maçta bulduklarının 3 te 1 ini atsa, şuan durum çok farklıydı, skor olarak rakibe umut verdiğin sürece direnci artar, rakip kalecide karşıdan çok iyi ama yan toplarda hata potansiyeli var, ts ise kanat kullanımı ve ortalarda çok çok kötü; umarım fire vermeyiz ama görüntü ilk fire ts olacağı yönünde
Fire verme ihtimali kalmadı zaten hocam ya disinda. Beşiktaş saskaza elense de konferans a gidiyor. Avrupa kupalarında 5 takımla mi 4 takımla mi mücadele edeceğiz TS maçı belirleyecek.

Lugano karakter olarak sinmeyen bir takım, 5-0 geride olsalar bile hiçbir şey olmamış gibi 5-1 için oynamaya devam ederler. Fenerbahçe maçlarında ve geçen seneki 2-0 dan 3-2 yendiği Beşiktaş maçında oyundan kopmadıklarını gösterdiler. Konsantrasyonu bozmamak lazım.

Forum istatistikleri

Konular
14.028
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri