Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Lugano - Beşiktaş UEFA Playoff

Bu sezonki oyun tarzı zaten çok iç açıcı değildi. Ben Fenerbahçeli olarak böyle elenmesine üzüldüm. Bu sonucu kabul etmiyorum. Lâkin TS yönetimi şapkayı önüne koymalı. En başta da Abdullah hoca.. Bu sonucun sorumluluğunu üstlenmeli.

Ligde de ezilirler bu şekilde. Böyle devam edemez. Karadeniz Fırtınası'na bu yakışmaz.

Bu sezonki oyun tarzı zaten çok iç açıcı değildi. Ben Fenerbahçeli olarak böyle elenmesine üzüldüm. Bu sonucu kabul etmiyorum. Lâkin TS yönetimi şapkayı önüne koymalı. En başta da Abdullah hoca.. Bu sonucun sorumluluğunu üstlenmeli.

Ligde de ezilirler bu şekilde. Böyle devam edemez. Karadeniz Fırtınası'na bu yakışmaz.
Sezon başında çok umitliydi herkes TS den. Ancak her ne oluyorsa içeride bir türlü dikiş tutmuyor.

Galatasaray'a Fatih Terim, Trabzonspor'a Şenol Güneş gelmesin artık. Allah için başka, yeni, tecrübeli bir hoca bulunsun.
tecrübeye gerek yok hocam, yenilere vereceksin görevi klüpte tecrübe kazansınlar, sanki hedefleri çok büyükte büyük hoca arayacaklar, gs deki sıkıntı yönetimsel ve ekonomiksel 😁 okan hocada sağolsun onlardan önce kendini tartışmaya açtı

Forum istatistikleri

Konular
14.028
Kullanıcılar
7.007
Son üye
Anar910
Geri