Neler yeni

Metatime Bybit Listelemesi

Aktarma işinde %1 diye kilit var hemde günlük 7 cent ve 10 cent ayrımı var milletin kafayı karıştırdılar bide bunları siteden trustwallet yada metamask a atacaz oradan borsaya atacaz çoğu alan yapamayacak düzgün bir video olmazsa yarın saat 13den sonra Twitter gündemi belli gibi

Devrim arabaları gibi hocam para tatlı gelmezse güzel işler yaparlar ama para tatlı gelirse ön satış üzerine kendi ellerindekileri satarlarsa para için sıkıntı
Kendi ellerindekileri satacaklar, roket patlatacaklar gibi bir kaygım yok açıkçası benim. Süreç yönetimiyle ilgili sorun var en büyük. Benim gözümde bu ve sıkıştı gördüğün gibi.

hayırlısı artık arkadaşlar 🙂

Hayal dünyasında yaşamak, gerçek dünyadaki sorunlardan kaçma yoludur ve bu kaçış uzun vadede sorunları daha da derinleştirebilir.

Son düzenleme:
1- Fee olarak ne kesilecek?
Cevap: ağ yoğunluğuna göre değeri değişir ama MTC kesilecek.
2-Çekim nasıl olacak?
Cevap: KYC yetişirse KYC yapanlar, yetişmez ise 14:00’da kyc’siz çekim açık olacak.

Takvim:
13:00 Bybit listeleme
13:30 Pancakeswap listeleme
14:00 Claim

1- Fee olarak ne kesilecek?
Cevap: ağ yoğunluğuna göre değeri değişir ama MTC kesilecek.
2-Çekim nasıl olacak?
Cevap: KYC yetişirse KYC yapanlar, yetişmez ise 14:00’da kyc’siz çekim açık olacak.

Takvim:
13:00 Bybit listeleme
13:30 Pancakeswap listeleme
14:00 Claim
MTC olarak kesilmesi demek cüzdana değilde direkt olarak mı transfer olacağı anlamına geliyor hocam ve dediğim gibi ilk listelemede ekip kendi tahtayı kuracak anladığım kadarı ile 10 günde bir borsa listelemesi olacak deniliyor buda belki kilitler açılana kadar iyi fiyattan atabileceğimiz anlamına geliyor ama hala nasıl çekebileceğimi anlamadım yarından itibaren İnternet olmayan yerde olmamda benim şansım olsa gerek

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri