Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Bybit Listelemesi

Sadece ilgili bölgelerden KYC'li kullanıcılar bölgesel listelenen assetlere erişebiliyorlar, zaman içerisinde bu bölgelerin sayısı artırılabiliyor ya da global olarak işleme açılabiliyor. MTC listelemesi Türkiye dahil farklı bölgelerden KYC'li kullanıcıların işlem yapabileceği bölgesel listeleme şeklinde olacak. Bu yüzden listeleme haberini verdiğimiz günden beri global duyurunun gelmeyebileceğini zaten söylemiştik.

Bybit TR

Bilinmeyen birşey değilmiş Demekki

Benim anladığım claim sonrası yani listelemeden bir kaç saat sonra tekrar bir listeleme olacak @Vonzarovich sende vardın hocam doğrumu anlamışım
Büyük bir haberimiz var dediler. Haber listelemeyse eğer bybit ayarında bir listeleme olmalı büyük bir haber olması için. Oda şu aşamada zor gibi. Başka bir haber gibi geliyor bana. Yakım haberi gelecek benim tahminim. Ya da tahtadan alım yapıp yaktık Habeş gibi birşey olabilir. Borsa olduğunu sanmıyorum. Borsaysa da en az kucoin, OKX falan olmalı ki anlamı olsun.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri