Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Süreç yönetimi ne kadar önemli gösteriyor hocam işte. Çok büyük paralar döktüler hala bir numara yok.
saçma sapan reklamlar yaptılar hocam Türk yöneticilerin en kötü özelliği bu olmayacak yerlere olmayacak para ile reklam yapıyorlar görüştüğüm borsa yöneticisi bile bu reklamları övdü bana ama yabancı borsalar öyle demedi senin projen bu pazarda iyi talep görür o pazar için şu reklamlar faydalı, hacim yarışmasını seviyorlar falan gibi önerilerde bulundu türk borsa yöneticisi ise sosyal medya ve telefonlara sms atarız süper gider dedi aradaki vizyon işte

saçma sapan reklamlar yaptılar hocam Türk yöneticilerin en kötü özelliği bu olmayacak yerlere olmayacak para ile reklam yapıyorlar görüştüğüm borsa yöneticisi bile bu reklamları övdü bana ama yabancı borsalar öyle demedi senin projen bu pazarda iyi talep görür o pazar için şu reklamlar faydalı, hacim yarışmasını seviyorlar falan gibi önerilerde bulundu türk borsa yöneticisi ise sosyal medya ve telefonlara sms atarız süper gider dedi aradaki vizyon işte
Türk borsaları parasına bakıyor. İnsanlara kazanç sağlayacak etkinlikler çok daha fazla tutuyor normal reklamdan ziyade. Bunu bir ogrenemediler.

Twitter sayfalarında Metachain'e son 6 gün diye paylaşım yapılmış.
Mainnet yayınladığında beni etiketlerek bilgi verirseniz sevinirim, Böylesine güzel bir projeyi bu kategoride görmek üzücü.
Thodex kaçtığında R10 yönetiminede sitem edilmişti, R10 thodex'in reklamını yapıyor diye.
Bu konu birileri için, SatoshiTURK'ü suçlayacakları bir konu haline gelsin istemiyorum.
MetaTime güzel bir proje fakat Sorunları ve Eksikleri tartışılır.

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri