Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00201061
Ben çoktan umudu kestim. Gelirse gelirCoinmarketcap'tan ilk defa MTC arttı diye bildirim geldi yada gelmeyeli uzun zaman oldu. Umarım fiyat yılbaşına kadar bu seviyelerde takılır.
Ben çoktan umudu kestim. Gelirse gelirCoinmarketcap'tan ilk defa MTC arttı diye bildirim geldi yada gelmeyeli uzun zaman oldu. Umarım fiyat yılbaşına kadar bu seviyelerde takılır.
başka bir şey alsaydım en kötü 2-3x yapmıştı kaç zaman oldu daha zarardayızBen çoktan umudu kestim. Gelirse gelir
Süreç yönetimi ne kadar önemli gösteriyor hocam işte. Çok büyük paralar döktüler hala bir numara yok.başka bir şey alsaydım en kötü 2-3x yapmıştı kaç zaman oldu daha zarardayız
saçma sapan reklamlar yaptılar hocam Türk yöneticilerin en kötü özelliği bu olmayacak yerlere olmayacak para ile reklam yapıyorlar görüştüğüm borsa yöneticisi bile bu reklamları övdü bana ama yabancı borsalar öyle demedi senin projen bu pazarda iyi talep görür o pazar için şu reklamlar faydalı, hacim yarışmasını seviyorlar falan gibi önerilerde bulundu türk borsa yöneticisi ise sosyal medya ve telefonlara sms atarız süper gider dedi aradaki vizyon işteSüreç yönetimi ne kadar önemli gösteriyor hocam işte. Çok büyük paralar döktüler hala bir numara yok.
Türk borsaları parasına bakıyor. İnsanlara kazanç sağlayacak etkinlikler çok daha fazla tutuyor normal reklamdan ziyade. Bunu bir ogrenemediler.saçma sapan reklamlar yaptılar hocam Türk yöneticilerin en kötü özelliği bu olmayacak yerlere olmayacak para ile reklam yapıyorlar görüştüğüm borsa yöneticisi bile bu reklamları övdü bana ama yabancı borsalar öyle demedi senin projen bu pazarda iyi talep görür o pazar için şu reklamlar faydalı, hacim yarışmasını seviyorlar falan gibi önerilerde bulundu türk borsa yöneticisi ise sosyal medya ve telefonlara sms atarız süper gider dedi aradaki vizyon işte
aslında insanların kazanması borsanın kazanması oluyor çünkü gelirleri işlem ücretleri ile oluyorTürk borsaları parasına bakıyor. İnsanlara kazanç sağlayacak etkinlikler çok daha fazla tutuyor normal reklamdan ziyade. Bunu bir ogrenemediler.
Hocam büyük borsalar arasında 1 tane türk borsasi yok. Dünyanın hala aktif en eski borsasına sahibiz birde.aslında insanların kazanması borsanın kazanması oluyor çünkü gelirleri işlem ücretleri ile oluyor
Bende umudu kestim ama gelirse güzel olurBen çoktan umudu kestim. Gelirse gelir
Mainnet yayınladığında beni etiketlerek bilgi verirseniz sevinirim, Böylesine güzel bir projeyi bu kategoride görmek üzücü.Twitter sayfalarında Metachain'e son 6 gün diye paylaşım yapılmış.