Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Benim amacımda o yılbaşında fiyatın yüksek olması ve airdropları iyi fiyattan satmak 😀
Elbet airdrop zamanı, açılacak token miktarının etkisiyle fiyat aşağı yönlü düşecektir. Bunun içinde mümkün olduğunca yüksekte olması ise yarar. Örneğin 7-10 cent seviyelerine gelebilse, airdrop zamanı 2 cent bile makul denebilir benim şahsi görüşüm. Daha yüksek olursa daha iyi olur tabi. Ama brklrnrni veremeyen ve çoktan umudu kestigim tovbeli olduğum bir proje haline geldi.

Elbet airdrop zamanı, açılacak token miktarının etkisiyle fiyat aşağı yönlü düşecektir. Bunun içinde mümkün olduğunca yüksekte olması ise yarar. Örneğin 7-10 cent seviyelerine gelebilse, airdrop zamanı 2 cent bile makul denebilir benim şahsi görüşüm. Daha yüksek olursa daha iyi olur tabi. Ama brklrnrni veremeyen ve çoktan umudu kestigim tovbeli olduğum bir proje haline geldi.
Katılıyorum hocam. Airdroba kadar ne kadar yüksek fiyat o kadar iyidir. Bende airdrop için takip ediyorum ondan sonra takip etmemeyi düşünüyorum. 2 cent fiyattan bile satsam iyidir.

Kaçırdım yayını. Sonuna yetiştim. Ön satistan alan ile sonradan dahil olanı ayırmak için her an herşeyi yapabiliriz gibi bir muhabbet döndü. Tabi ön satistan alana kazandiramayan projenin yuzune kimse bakmaz 🙂

Şimdi kaydı dinledim. Ama tamamını dinlemeye katlanamadım🙂 kısaca özetliyorum

- Huawei ile Cloud servis üzerinden ortaklık
- Ortadoğuda blockchain ile ilgili haberler
- CEX gelebilir. Net söylenmedi.
- mainnet Aralık'ta
- ocak ayında iade etmek isteyenler için söz geçerli.
- ön satistan alıp başından beri projeye güvenenlere farklı birşeyler yapabiliriz gibisinden birşeyler.
- Medine'ye gitmiş. Kısmen iş için.
- her hafta AMA
- piyasada 150m MTC var. Kalanını satın almışlar.

Ve fiyat aşağı yönlü hareketine başladı.

YTD

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
13.703
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri