Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Cüzdan bağlamayı nasıl yaptınız ?
bilgisayardan direkt metatime sitesine girmiştim ilk bir kaç denememde BNB cüzdanı bağlandı otomatik sonrasında tüm ağlar diye bir uyarı verdi metamask oradan tüm ağları bağladım otomatik bağlama yapmıyor sanırım çünkü bir süre beklemede dedi sonrada airdrop sayfasına girip cüzdan bağla dedim orada ilk başta hiç bir mtc görünmüyordu sonra girdim baltım var direkt çek dedim hocam biraz uğraştırdı benide bir kaç kere bağla dedim en son metamasktan bağlı olan site kısmından bağladım hatta

İnsanları o kadar oyaladilar. 11.11.2023 te mainnet olup Ocak 1 de airdrop açılması gerekiyordu. Hiçbir borsada yoklar, olmayan coini sanki değeri varmış gibi elimizde tutuyoruz.

Bizde hesap yapıyorduk fiyatı şu şu, eh idare eder diye.

Bunlar böyle yaptıkça daha çok düşer.

Kullanıcı ilgisi de azalacak. Airdrop cuydu çoğu. Telegram sosyal medya vs. Sessizlesecek.

@Bazinga hatırlat dediğim buydu. Artık söyleyebilirim. 🙂

İnsanları o kadar oyaladilar. 11.11.2023 te mainnet olup Ocak 1 de airdrop açılması gerekiyordu. Hiçbir borsada yoklar, olmayan coini sanki değeri varmış gibi elimizde tutuyoruz.

Kullanıcı ilgisi de azalacak. Airdrop cuydu çoğu. Telegram sosyal medya vs. Sessizlesecek.

zaten ilk listelemede yaptıkları hata yüzünden b u seviyedeler hala akıllanmadılar zor hocam ikinizi bir konuda ekledim 😀 çok benzer ama daha garanti gibi

Bende bir şeyler yazmayı airdrop sonrası için bekliyordumda ne yalan söylüyim yine az çok ümidim vardı 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.703
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri