SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00079577
Üzücü gerçekten
Bir kaç gün daha sorunlar devam ederse dahada kötü olacakÜzücü gerçekten
en sonunda bende çektim son iki ayda açılan azdı fee ücreti nedeni ile çekmedim bakalım ne olacak ne işimize yarayacak 😀Ben çektim. Cuzdanda duruyor. Sorun olmadı bende. Şanslı azinliktayim sanırım.
Tabi çektim de ne işe yarayacaksa🙂
Cüzdan bağlamayı nasıl yaptınız ?en sonunda bende çektim son iki ayda açılan azdı fee ücreti nedeni ile çekmedim bakalım ne olacak ne işimize yarayacak 😀
bilgisayardan direkt metatime sitesine girmiştim ilk bir kaç denememde BNB cüzdanı bağlandı otomatik sonrasında tüm ağlar diye bir uyarı verdi metamask oradan tüm ağları bağladım otomatik bağlama yapmıyor sanırım çünkü bir süre beklemede dedi sonrada airdrop sayfasına girip cüzdan bağla dedim orada ilk başta hiç bir mtc görünmüyordu sonra girdim baltım var direkt çek dedim hocam biraz uğraştırdı benide bir kaç kere bağla dedim en son metamasktan bağlı olan site kısmından bağladım hattaCüzdan bağlamayı nasıl yaptınız ?
zaten ilk listelemede yaptıkları hata yüzünden b u seviyedeler hala akıllanmadılar zor hocam ikinizi bir konuda ekledim 😀 çok benzer ama daha garanti gibiİnsanları o kadar oyaladilar. 11.11.2023 te mainnet olup Ocak 1 de airdrop açılması gerekiyordu. Hiçbir borsada yoklar, olmayan coini sanki değeri varmış gibi elimizde tutuyoruz.
Bizde hesap yapıyorduk fiyatı şu şu, eh idare eder diye.
Bunlar böyle yaptıkça daha çok düşer.
Kullanıcı ilgisi de azalacak. Airdrop cuydu çoğu. Telegram sosyal medya vs. Sessizlesecek.
@Bazinga hatırlat dediğim buydu. Artık söyleyebilirim. 🙂
Bende bir şeyler yazmayı airdrop sonrası için bekliyordumda ne yalan söylüyim yine az çok ümidim vardı 😀İnsanları o kadar oyaladilar. 11.11.2023 te mainnet olup Ocak 1 de airdrop açılması gerekiyordu. Hiçbir borsada yoklar, olmayan coini sanki değeri varmış gibi elimizde tutuyoruz.
Bizde hesap yapıyorduk fiyatı şu şu, eh idare eder diye.
Bunlar böyle yaptıkça daha çok düşer.
Kullanıcı ilgisi de azalacak. Airdrop cuydu çoğu. Telegram sosyal medya vs. Sessizlesecek.
@Bazinga hatırlat dediğim buydu. Artık söyleyebilirim. 🙂
valla ben epey olmuştu ümidi kesli hocam sen iyi sabırlısın gerçekten birde telegramı iyi takipettin şuanda orası yangın yeri olmuştur herhaldeBende bir şeyler yazmayı airdrop sonrası için bekliyordumda ne yalan söylüyim yine az çok ümidim vardı 😀