Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Tecrübe giriyor hocam burada devreye
hocam proje yönetimi yada projedeki adamların tecrübeleri sence önemli mi artık sokakta yada bir ortamda konuşurken whitepaper ne proje ne bu adamlar ne yapmak istiyor bu kavramlar ne anlatmaktan yoruldum. Olumsuzlukları anlatınca sen sanki çok biliyorsun diyorlar evet bilmiyorum ama bu işe ilk girdiğimde ha bunun adı güzelmiş deyip dalmıyorum projeye arkasına bakıyorum sayfalarca whitepaper okuyorum. Araştırıyorum bu adam kim diye kimse kusura bakmasın ama milliyetçi bir insan ülkücü bir aile geçmişi olan birisi olan resmen Türk projelerine düşman oldum. Çünkü bu alanda ne kadar terim varsa etiketleyip Seo kasıyormuş gibi backlink verip proje ortaya koyuyoruz. Bu alanda özellikle son dönem işlerine bakınca en mantıklı ve doğru adımlar ile giden FEXO var gibi onlarında başındaki kişi çok acı tecrübeler ile öğrendi bunu yemediği hakaret küfür kalmadı ve sosyal medyanın kurbanı olarak sosyal medyacılara işini kaptırdı. Ben whitepaper yazımı konusunda burada kimsenin haberi yok ama yabancı gruplarda farklı takma adlar ile onlarca projeye whitepaper yazdım düzenleme yaptım seolarını yaptım. Bizdeki whitepaper yada litepaper lar gibi lanet şeyler görmedim bazı proje sahiplerine sende nft haricinde gamefi de var deyince onu profesyoneller yapsın biz nft alanında tecrübeliyiz diyorlardı. Maşallah biz CEX, DEX, Launchpad, Blockchain, Gamefi, Socialfi, metaverse, AI , herşeyde bir numara projeler ortaya koyuyoruz. Bu metatime özelinde tüm projelerin ortak whitepper çalışmasının sorunu.

çok doldurdular beni borsalar ile çok görüşme yaptım. Ondan oluyor herhalde 😀
Benim bahsettiğim tecrübe ağda yaşanacak sorunlara müdahale edecek bilgiye ve beceriye sahip olmaktı hocam.

Yoksa bol keseden sallarsin, şunu yapacağız bunu yapacağız diye. Finalde NFT çıkarır kalırsın olay biter. Ama burada bir ağ piyasaya sürüyorsun. Bunun güvenlik açıkları, hack vs. Geri dönüşsüz çok ciddi problemleri beraberinde getirir. Buna müdahale edebilecek yeterlilikte mi çalışanlar. Her yapılan işte türlü türlü hata çıkıyor. Basit bir airdrop dağıtımında bile. Acaba bu hataların üstesinden gelebilecekler mi?

@SatoshiTURK üstad ın alanı. Ama ben öngörüm amatorluklerini piyasada kanitlamayi başarmış ve bunu çok kısa sürede yapmış bir proje.

Benim bahsettiğim tecrübe ağda yaşanacak sorunlara müdahale edecek bilgiye ve beceriye sahip olmaktı hocam.

Yoksa bol keseden sallarsin, şunu yapacağız bunu yapacağız diye. Finalde NFT çıkarır kalırsın olay biter. Ama burada bir ağ piyasaya sürüyorsun. Bunun güvenlik açıkları, hack vs. Geri dönüşsüz çok ciddi problemleri beraberinde getirir. Buna müdahale edebilecek yeterlilikte mi çalışanlar. Her yapılan işte türlü türlü hata çıkıyor. Basit bir airdrop dağıtımında bile. Acaba bu hataların üstesinden gelebilecekler mi?

@SatoshiTURK üstad ın alanı. Ama ben öngörüm amatorluklerini piyasada kanitlamayi başarmış ve bunu çok kısa sürede yapmış bir proje.
Bence de en başından hedeflenen kendi ağları olduğu için her şeyin düşünüldüğü ve kararlaştırıldığı amatörlüklerin atıldığı bir sistem ile karşımıza çıkacaklar fee ücretlerinin düşüklüğünüde göz önüne alırsak kullanılabilirliğini ön plana çıkarır şimdi aslında tek yapmaları gereken gelen boğanında etkisini kullanarak kendilerini yükselen rüzgara bırakıp yğkselmek olacak

Az önce denk geldim bazı sitelerde metatime dolandırıcılığı gibi şeyleri görmek gerçekten üzücü,
Yavaş yavaş insanlar artık kırılmaya, dökülmeye başladı.
Herşey çok güzel olabilirdi.

Az önce denk geldim bazı sitelerde metatime dolandırıcılığı gibi şeyleri görmek gerçekten üzücü,
Yavaş yavaş insanlar artık kırılmaya, dökülmeye başladı.
Herşey çok güzel olabilirdi.
Tek sorumlusu yönetim olarak duruyor. Özellikle verdikleri tarihlerin sürekli ertelenmesi insanlarda tedirginlik yarattı ve şuan ki durum oluştu. Mesela en son mainnet'ten 10 gün sonra Metachain aktif edilecek dendi eğer bu hafta veya haftaya herhangi bir gelişme olmassa durum dahada kötü olacak gibi duruyor.

Önce bitget borsasında bir iki haftaya Metachain gelecek diye bir şey atıldı ortaya.

Şimdi yeni listeoenecegi borsada metachainde başlayacak deniliyor.

Artık birşey diyemiyorum. Listeleme belli değil. Nerede olduğu belli değil.

Muammalar projesi oldu çıktı.

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri