Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Metatime Scam or Legit

Metatime ne yapmaya çalışıyor yeni bors listelemesi gelirken yatırımcılara bybitten bitgete geçme çağrısında bulunuyor kendi kendini delist edecek herhalde 🤣🤔

Birkaç 3ncu dünya ülkesi ile beraber. İşte bybit 3-4 ülkede listeledigi bir kripto paranın ağ entegresi ile uğraşmak istemiyor. Bende onların yerinde olsam bende istemem. Hacim yokki.
Bir çok borsa yeni ağ eklemek için çok ciddi rakamlar talep ediyor bu ödemek yerine hacim kazandırılsa o borsalar otomatik ağ entegrasyonu yaparlar bunu düşünmek zor değildir dandik telegram botu için bile borsalar sıraya giriyor çünkü 10m kullanıcı var hacim ve yeni yatırımcı gelecek biliyorlar

Bir çok borsa yeni ağ eklemek için çok ciddi rakamlar talep ediyor bu ödemek yerine hacim kazandırılsa o borsalar otomatik ağ entegrasyonu yaparlar bunu düşünmek zor değildir dandik telegram botu için bile borsalar sıraya giriyor çünkü 10m kullanıcı var hacim ve yeni yatırımcı gelecek biliyorlar
Hocam 11 BTC yarismasi yaptılar. 11 BTC dağıtmak yerine o miktarda MTC yıl yaksalardi çok daha büyük etkileri olurdu.

Fenomen olayına girmiyorum bile. Türkiye de özellikle Kripto Fenomen takip eden kitle çok azaldı. Son fenomen olaylarını katmiyorum bile.

Hocam 11 BTC yarismasi yaptılar. 11 BTC dağıtmak yerine o miktarda MTC yıl yaksalardi çok daha büyük etkileri olurdu.

Fenomen olayına girmiyorum bile. Türkiye de özellikle Kripto Fenomen takip eden kitle çok azaldı. Son fenomen olaylarını katmiyorum bile.
İşte hocam biz reklamı yanlış anlayıp yanlış uyguluyoruz millet web3 diye yola çıkıp reklam0.5 yapıyor 🤣

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri