Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00181607
Olsada umursmiyorum hocam artık. Mental olarak bir proje yatırımcısını bu kadar yipratmamali.Airdrop tan gelenleri satmadım belki güzel bir şeyler olur diye
Olsada umursmiyorum hocam artık. Mental olarak bir proje yatırımcısını bu kadar yipratmamali.Airdrop tan gelenleri satmadım belki güzel bir şeyler olur diye
Haklısın hocam ama az diye satmadım belki stake yaparım diye bekletiyorum zatennaz bişey kaldı oda airdropOlsada umursmiyorum hocam artık. Mental olarak bir proje yatırımcısını bu kadar yipratmamali.
Tabi hocam senin kararın.ben oradan gelenle sepetimi kuvvetlendirdim. Dusu yasayanlardan alıp ortalama düşürdüm falan.Haklısın hocam ama az diye satmadım belki stake yaparım diye bekletiyorum zatennaz bişey kaldı oda airdrop
Evet hocam onu bende gördüm. Muhtemelen bybit Metachain konusunda arıza cikardi. Hacimsizlikten bybit gibi borsada listelenmisken delist olacaklar.Metatime ne yapmaya çalışıyor yeni bors listelemesi gelirken yatırımcılara bybitten bitgete geçme çağrısında bulunuyor kendi kendini delist edecek herhalde 🤣🤔
Yani delist olmak yerine bep20 devam edebilirdi üstelik daha bybit tr den dışarı çıkamadılar galibaEvet hocam onu bende gördüm. Muhtemelen bybit Metachain konusunda arıza cikardi. Hacimsizlikten bybit gibi borsada listelenmisken delist olacaklar.
Birkaç 3ncu dünya ülkesi ile beraber. İşte bybit 3-4 ülkede listeledigi bir kripto paranın ağ entegresi ile uğraşmak istemiyor. Bende onların yerinde olsam bende istemem. Hacim yokki.Yani delist olmak yerine bep20 devam edebilirdi üstelik daha bybit tr den dışarı çıkamadılar galiba
Bir çok borsa yeni ağ eklemek için çok ciddi rakamlar talep ediyor bu ödemek yerine hacim kazandırılsa o borsalar otomatik ağ entegrasyonu yaparlar bunu düşünmek zor değildir dandik telegram botu için bile borsalar sıraya giriyor çünkü 10m kullanıcı var hacim ve yeni yatırımcı gelecek biliyorlarBirkaç 3ncu dünya ülkesi ile beraber. İşte bybit 3-4 ülkede listeledigi bir kripto paranın ağ entegresi ile uğraşmak istemiyor. Bende onların yerinde olsam bende istemem. Hacim yokki.
Hocam 11 BTC yarismasi yaptılar. 11 BTC dağıtmak yerine o miktarda MTC yıl yaksalardi çok daha büyük etkileri olurdu.Bir çok borsa yeni ağ eklemek için çok ciddi rakamlar talep ediyor bu ödemek yerine hacim kazandırılsa o borsalar otomatik ağ entegrasyonu yaparlar bunu düşünmek zor değildir dandik telegram botu için bile borsalar sıraya giriyor çünkü 10m kullanıcı var hacim ve yeni yatırımcı gelecek biliyorlar
İşte hocam biz reklamı yanlış anlayıp yanlış uyguluyoruz millet web3 diye yola çıkıp reklam0.5 yapıyor 🤣Hocam 11 BTC yarismasi yaptılar. 11 BTC dağıtmak yerine o miktarda MTC yıl yaksalardi çok daha büyük etkileri olurdu.
Fenomen olayına girmiyorum bile. Türkiye de özellikle Kripto Fenomen takip eden kitle çok azaldı. Son fenomen olaylarını katmiyorum bile.