Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Paranın Tamamını Tek Bir Coine Yatırmak Mantıklı mı?

EfeKaan

Speculator
Merhabalar, paranın tamamını bir coine yatırmak ne kadar mantıklı, sizin stratejileriniz neler? Vaktim çok kısıtlı olduğu için sadece BNB ve CHZ takip ediyorum diğer coinlerle alakam yok. Bir anda tüm parayı chzye yatırmak istiyorum ama paranın tamamını yatırmamak konusunda bir kaç yorum okumuştum. Sizin yatırım stratejileriniz nasıl. Paranın tamamını yatırdığınız zaman oluşan olumsuz sonuçları örneklendirerek açıklayabilir misiniz?

Merhabalar, paranın tamamını bir coine yatırmak ne kadar mantıklı, sizin stratejileriniz neler? Vaktim çok kısıtlı olduğu için sadece BNB ve CHZ takip ediyorum diğer coinlerle alakam yok. Bir anda tüm parayı chzye yatırmak istiyorum ama paranın tamamını yatırmamak konusunda bir kaç yorum okumuştum. Sizin yatırım stratejileriniz nasıl. Paranın tamamını yatırdığınız zaman oluşan olumsuz sonuçları örneklendirerek açıklayabilir misiniz?
Benim için ana kural "hiç bir zaman bütün yumurtalarını aynı sepette taşıma" olmuştur her zaman. Sepetlerden birisini, devirirsen elinde yumurta kalsın. Ayrıca id*da* da tek maça oynar gibi coin e para yatırma bence. Adı üstünde "yatırım" olarak gör. Oyun olarak değil. Takip ettiğin coinlerin analizini iyi yapmalısın kaldı ki piyasaların bu kadar oynak olduğu bu zamanda analizde bile terste kalman mümkün. Umarım bol kazançların olur.

Forum istatistikleri

Konular
13.838
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri