Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

$Pi Coin Fiyat Tahmini (İstatistikler ile)

Elimde 950 civari vardi. Bitgete aktardim. Stake ozelligi actilar. 1 haftalik. Ikk gunden 6.7 Pi verdi. Yaklasik 10 dolar. 1 gunde. Bence varsa stake yapin derim. 1 haftada belki bisey olmaz ama yakin gelecekte Binance felan olursa stake ettikleriniz arti kar kalir size. Bu dedigim satmayi dusunmeyenler icin. Ben de uzun bi sure daha satmayi dusunmedigim icin stake yapmak mantikli geliyor. Selamlar herkese.

Baktım benim kullandığım bir tek Gate.io'da listeleniyor Pi. Ben de oraya aktardım. Alış satış işlerini oradan yapıyorum. Gate.io bir tek simple earn ile para kazanma imkanı sunuyor Pi Network'ten. Onda da borç alan kişi çıkmıyor. Pi'ler öyle bekliyor. Zaten zirilyon tane borsaya üyeliğim var. Yeni bir borsaya üye olmaya sıcak bakmadım bu yüzden. Ama Bitgate'teki stake oranı baya iyiymiş.

Elimde 950 civari vardi. Bitgete aktardim. Stake ozelligi actilar. 1 haftalik. Ikk gunden 6.7 Pi verdi. Yaklasik 10 dolar. 1 gunde. Bence varsa stake yapin derim. 1 haftada belki bisey olmaz ama yakin gelecekte Binance felan olursa stake ettikleriniz arti kar kalir size. Bu dedigim satmayi dusunmeyenler icin. Ben de uzun bi sure daha satmayi dusunmedigim icin stake yapmak mantikli geliyor. Selamlar herkese.

Gecen gunlerde boyle bi mesaj birakmistim. 950 kusur Pi, 1 haftalik stake sonucunda 977 olarak Spot cuzdana geri geldi. Yaklasik 40 dolar bir haftada. Guzel rakam bence. Elinde fazla olanlar elbet daha fazla almistir. Suan stake veya earn seceneklerinde Pi bulunmuyor. Gelir gelmez yine haber vermeye calisirim. Herkese bol kazanclar 🙏

Forum istatistikleri

Konular
14.111
Kullanıcılar
7.070
Son üye
necapasi
Geri