Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

Son birkaç defa bombadan çok lava öldüm 😀 Bence alıştıktan ve strateji bulduktan sonra kazanması zor değil ve kazançlı. Özellikle 20 kazma ile olan haritaya girdimde hayatta kalınırsa güzel kazanç bırakır

2 sorum var. Birincisi free oyun hakları bittikten sonra ne oluyor bilginiz var mı ? Diğer sorum oyun sonu kazmayı seçtik ve kazma isteyen bölümlere girdik diyelim, kazma bizde kalıyor mu ?
şuanki durumda free oyun hakları bitmez, günlük hak onlar ve hergün yenileniyor,
hesapta 50 kazma var diyelim ve 20 kazmalık oyuna girdiniz, oyun başladığı anda balance den 20 kazma düşülür..

Arkadaşlar sizce free oyun 1-2 ay daha devam eder mi ? Belki buna göre kazmalar elde tutulup free olmaktan çıkınca veya toplu harcamak daha mantıklı olabilir.

Arkadaşlar sizce free oyun 1-2 ay daha devam eder mi ? Belki buna göre kazmalar elde tutulup free olmaktan çıkınca veya toplu harcamak daha mantıklı olabilir.
çiftlik oyununda hesaplarını geliştiren kullanıcılar bu oyuna ve bu kadar pixel dağıtılmasına karşılar, onların içine kendimide dahil edebilirim çünkü pixel enflasyonu yaşanıyor şuan ve fiyat bir ileri iki geri gidiyor.

coin enflasyonuna karşı ne tür tedbirler alacaklar bilmiyorum ama bir memnunsuzluk var, oyuna sınırlama gelir mi? başka alternatifler ile pixel yakma artar mı? sanırım cevaplar bu gibi soruların altında yatıyor, beklenti 0,30 usd hatta axie oyunundaki gibi bir kaç doları görmesiydi ama bu oyun yüzünden bu imkansız gibi birşey oldu, yinede alabildiğinizi alın; ekibe olan güvenden dolayı ben pixel llerimi tutmayı seçiyorum.. YTD

-----

bu arada konu içerisine ref kazançları belli olmadığı için ekleyememiştim, güncel ref kazançları bu şekildedir..

resim 1.webp

free oyunlardaki kazanmalar dahil değildir..

Forum istatistikleri

Konular
13.987
Kullanıcılar
6.995
Son üye
CelalCenk
Geri