Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

Evet bu dungeon ile normal oyun tamamen bambaşka oyunlar olmuş.

Benim de kullandığım taktiklerden biri pixel bakımından fakir zindanları tercih etmek. Cevher aramak, bulmak daha öncelikli amaç oluyor. 2 dakika boyunca gezip dolaşıp bulduğun cevherler ortalama %100 taşıma kapasiten kadar oluyor. Bu yüzden de ne fazla kişi oluyor ne de milleti patlatmaya çalışanlar çıkıyor. Yağmacılıktan ziyade cevher bulmak ana amaç oluyor. Ama bu tarz zindanlar her zaman olmyor. Bahsettiğim zindanlar 1 pixelden daha az cevher içeren zindanlar. Bana daha zevkli geliyor bu tarz zindanlar.
tam tersini yapmaya başladım, pixel in çok olduğu free bölümlere girip son saniyelerde çantaları toplama odaklanıyorum, çoğu zaman kayıp oluyor ama mesela her 5-6 oyunda bir toplasam bile kurtarıyor, tek seferde 40-50 kazma almak mümkün oluyor,

------

oyunu mobilden deneyen oldu mu? deneyen varsa ve kolaysa mobil içinde cüzdan oluşrucam, boşlukları değerlendireyim..

Sizi bugün 20 kazmalıklarda gördüm, iyi kazanabildiniz mi ? 2 defa girdim ikisindede goblin öldürdü 😀 Harita kötü denk geldi 🙂
Ben bir kere 20 kazmalık zidanda 1 pixel kazanmıştım. Ben mi beceremiyorum bilmiyorum, 20 kazmalık zindanlarda genellikle ya lava düşüyorum ya bombalıyorlar ya goblin yiyor bir şeyler oluyor sonuna kadar dayanamıyorum. Ama gördüğüm kadarıyla 20 kazmalık zindanlar ücretli olmasının hakkını veriyor. İyi kazandırıyor.

Bu arada kazma, pixel olarak sizler nasıl bir yol izliyorsunuz. Free zindanlardan kazma kazanıp biriktirip sadece kazma karşılığı girilen zindanlarda pixel kasmak mantıklı olur mu? Şu an Free zindanda pixel kasıyorum. Bir süre sonra pixel kazanmamaya başlıyorsun. O zaman kazma kasıp 20 kazma olunca Ücretli zindanda 1 oyun oynayıp tekrar free zindanda Pixel kasmaya devam ediyorum.

free bölümden aldığım en yüksek pixel rekorunu tazeleyelim

resim 1.webp

son 5-6 san,yede alınan 3 çanta ile elde edildi, yoksa önceden toplarsanız bu miktarda karakteri yerinden oynatmak pek mümkün olmuyor

Böyle durumlarda server değiştirip oynanabiliyor, mesela dün güney amerika serverında 25 kazmalık vardı ama ping 250ms cıvarı çok farketmiyor ancak bazen gereksiz patlayabiliyorsunuz pingden dolayı
Aslında denenebilir, teşekkürler. 75 kazmayı tamamlayıp 1 civarı Pixel aldım çünki maden yoktu. Birde şansıma Free oyunda son saniyede aldığım çantadan 3 Pixel civarı çıktı ve baya iyi oldu 🙂

her 24 saatte en az bir defa premium oyunlara girenlere resimdeki gibi sadakat puanı veriyor, her gün girişe +1 şeklinde ama ne işe yaradığını ve getirisinin ne olduğunu bilmiyorum, keşfeden var mı?

resim 1.webp

Aslında denenebilir, teşekkürler. 75 kazmayı tamamlayıp 1 civarı Pixel aldım çünki maden yoktu. Birde şansıma Free oyunda son saniyede aldığım çantadan 3 Pixel civarı çıktı ve baya iyi oldu 🙂
Rica ederim, dün 3 tane 75'lik girdim hepsinde bir aksilik oldu öldüm. Bence 20'lik hariç oynamak riske değmez, 5 dakikalık bir dalgınlıkla iflas edilebiliyor

Forum istatistikleri

Konular
14.026
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri