Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

1000042276.webp
Mesela bu 1500 kazmalık oyundan ama ağırlık %250falandı

Ne kadar süre sürdü bu bakiye
2 dakika hocam 1500 kazma verip girdiğin dungeonda kazandım. Dediğim gibi ben başından beri kazma biriktirdiğim için geliyor muhtemelen bu kazançlar ama 14.gun ve 30gunde gelen günlük görevler kazma verme açısından çok çok iyi 14.gunden sonra her gün 5000 kazma veren görev açılıyor 30.gunden sonrada ya 200 bit ya da 10000 kazma veren görev geliyor 1ay düzenli oynadıktan sonra kazma biriktirmeden görevleri yaparak sadece günlük guncel fiyattan 15-30dolar arası kazanç sağlamak mümkün gibi duruyor

2 dakika hocam 1500 kazma verip girdiğin dungeonda kazandım. Dediğim gibi ben başından beri kazma biriktirdiğim için geliyor muhtemelen bu kazançlar ama 14.gun ve 30gunde gelen günlük görevler kazma verme açısından çok çok iyi 14.gunden sonra her gün 5000 kazma veren görev açılıyor 30.gunden sonrada ya 200 bit ya da 10000 kazma veren görev geliyor 1ay düzenli oynadıktan sonra kazma biriktirmeden görevleri yaparak sadece günlük guncel fiyattan 15-30dolar arası kazanç sağlamak mümkün gibi duruyor
Çok teşekkür ederim hocam bu verdiğin bilgiler icin

Hocam ortalama 1500 kazma biriktirmek ne kadar sürdü ? Birde acaba o dediğiniz görevlerin resimlerini atar mısınız ?

Benim bir şehir değişikliği mevzum oldu o yüzden günlerim 0landi 13.gunde normalde bugün 30.gundu ve 10000 kazmalik gorevleride açmıştım günde 15bin kazma ile çok rahat 20-30dolar arası getirisi olur diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri