Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixel Dungeons - Dikkat, Bağımlılık Yapar

Rica ederim, dün 3 tane 75'lik girdim hepsinde bir aksilik oldu öldüm. Bence 20'lik hariç oynamak riske değmez, 5 dakikalık bir dalgınlıkla iflas edilebiliyor
75 likler benim iyi gidiyor ama oralarda kimseye bulaşmıyorum, kendim ne toplarsam onu alıp süreye oynuyorum, free olanlardan iyi kazma gelmeye başladı, ya oyunu öğrendim, iyi oynuyorum ya da oyunu kolaylaştırdılar

75 likler benim iyi gidiyor ama oralarda kimseye bulaşmıyorum, kendim ne toplarsam onu alıp süreye oynuyorum, free olanlardan iyi kazma gelmeye başladı, ya oyunu öğrendim, iyi oynuyorum ya da oyunu kolaylaştırdılar
Benim de ondan önceki günlerde 20'likler iyi gidiyordu 15 el oynadım 14'ünde başarılı oldum sonra diğer gün 75 lik oynadım çakıldım 😄 biraz da şans lazım üstümde goblin doğdu 😄

Ayrıca öncesine göre daha az pixel ile çanta ağırlaşıyor. Mesela Free oyunlardan önceden 0,05 Pixel %100 kaşıma kapasitesi iken şimdi bu oran yarıya inmiş.

Ayrıca öncesine göre daha az pixel ile çanta ağırlaşıyor. Mesela Free oyunlardan önceden 0,05 Pixel %100 kaşıma kapasitesi iken şimdi bu oran yarıya inmiş.
dün geceden beri oynamıyorum oyunu, bunlardan haberim yok ama sevindirici bulacağım bir gelişme, free kazanç için anlık aldığını satmak iyi ama uzun dönem tutan biri olarak bu kadar pixel salınması iyi değildi

@UGY
Pixel dungeons a gireyim dedim görevler kısmında 1000 kazma verdi. Saat 7 de ben bir girdim abi yamyam gibiler 34 pixel aldım ve kaçtım

hocam buradan devam edelim, onun konusu burası, çiftlik oyununu oynamayıpta bunu oynayanlar var, onlarda faydalansın,

evet, görevler kısmı aktifleşmiş, bende fark etmemişim, verilen zaman dilimi içinde 4 oyuncuyu öldür 100 kazma al benzeri görevler var, değerlendirilebilir. 338 elmas kır görevi 1000 kazma veriyor, gecemi buna harcarım ben 😁

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.106
Son üye
Oyundayus
Geri