Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

Bir kaç önce biraz oynadım. Bana biraz karışık ve çok zaman alan bir oyun olarak geldi ve bana uygun olmadığına karar verdim.
fazla bina ve item olduğu için karışık görünüyor ama düzenli oynayınca kısa sürede alışılıyor, şuan benim için hiç karışıklığı yok, zaman konusunda gelişene kadar vakit aldığı doğrudur, gelişim sonrası sadece task lar ile vakit geçirilebilir ve enerji tüketilerek çıkılabilir, bu tamemen hedeflenen kazanç ile alakalı

fazla bina ve item olduğu için karışık görünüyor ama düzenli oynayınca kısa sürede alışılıyor, şuan benim için hiç karışıklığı yok, zaman konusunda gelişene kadar vakit aldığı doğrudur, gelişim sonrası sadece task lar ile vakit geçirilebilir ve enerji tüketilerek çıkılabilir, bu tamemen hedeflenen kazanç ile alakalı
ben yaşlıyım yaşlı kolay anlayamıyorum 🙂 bir türlü şu oyunu anlayamadım 🙂 @foryoubtc09

Hocam hesabınıza baktığımda business ve stoneshaping'e ağırlık vermişsiniz bunun bir nedeni var mı?
ekstra bir sebebi yok, pazarda kazançlı olan ürünleri üreterek gittim bir müddet, bunlar söylediğiniz iki bölüm için XP veren itemlerdi, o yüzden onlar daha öne çıktı, diğer türlü en iyisi dengeli gitmek, mesela;

kabak yetiştirmek çitfçilik lvl 40 olduğunda açılıyor ama onu biçmek için kullanacağınız makası metal level 40 olmadan üretemiyorsunuz

ekstra bir sebebi yok, pazarda kazançlı olan ürünleri üreterek gittim bir müddet, bunlar söylediğiniz iki bölüm için XP veren itemlerdi, o yüzden onlar daha öne çıktı, diğer türlü en iyisi dengeli gitmek, mesela;

kabak yetiştirmek çitfçilik lvl 40 olduğunda açılıyor ama onu biçmek için kullanacağınız makası metal level 40 olmadan üretemiyorsunuz
Business'a büyük bir güncelleme gelmiş herhalde çoğu item markette satılmıyor. 4-5 aylık videolarda şarap falan alıp satıyorlar ancak şu an sadece kendin üretebiliyorsun

Business'a büyük bir güncelleme gelmiş herhalde çoğu item markette satılmıyor. 4-5 aylık videolarda şarap falan alıp satıyorlar ancak şu an sadece kendin üretebiliyorsun
içeecek ve bazı yemek satışlarının kaldırıldığı çok oldu hocam,

pazara zaman zaman müdahale ediyorlar, oyuncular çok fazla coins kazanırsa yapılan pixel task lar artıyor, özellikle gelişmiş hesaplarda,

muhtemelen müdahaleler devam eder ara ara, o yüzden bazı mesleklerin öne çıkarılacağı, bazılarının geriye itilebileceği zamanlarda gelecek

içeecek ve bazı yemek satışlarının kaldırıldığı çok oldu hocam,

pazara zaman zaman müdahale ediyorlar, oyuncular çok fazla coins kazanırsa yapılan pixel task lar artıyor, özellikle gelişmiş hesaplarda,

muhtemelen müdahaleler devam eder ara ara, o yüzden bazı mesleklerin öne çıkarılacağı, bazılarının geriye itilebileceği zamanlarda gelecek
Şu an amaç zaten oyuna giren ve çıkan pixels miktarını 1 oranında eşitlemek. Pixel dungeon'da zaten bunun için çıktı pixels'in değerini düşürüp vip'ten gelen kazanca eşitlemeye çalışıyorlar bence.

Hocam bir yerde sınırsız enerji döngüsünden bahsetmiştiniz bu nasıl oluyor? Tüm itemlere bir göz attım ancak enerji başına 50 coins cıvarı veren item sayısı çok az bide bunlar inovasyon merkezinde alette yapıldığı için seri olarak üretilemiyor, ya benim market komisyonu yüksek ya da kaldırmışlar sınırsız döngüyü. Şu an benim komisyon %12.59

pazar komisyonunda benden iyisin, pazar komisyonlarını veren bir şema var, bulunca onu paylaşayım, benim 12,63

itibar puanı ile bunu %1 e düşürmek mümkün,

sonsuz enerji döngüsü şöyle; şaraphanede üretilen içeceklerin aldığı verdiği enerji oranlarına bakabilirsin, içlerinde iyi enerji kazancı sağlayanlar var, mesela blue grumking wine bunlardan biri, onlardan ürettikçe enerji döngüsünü sağlayabilirsin, ne kadar vaktin oluyorsa üretimi o kadar arttırabilir veya azaltabilirsin

Forum istatistikleri

Konular
14.026
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri