Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

pazar komisyonunda benden iyisin, pazar komisyonlarını veren bir şema var, bulunca onu paylaşayım, benim 12,63

itibar puanı ile bunu %1 e düşürmek mümkün,

sonsuz enerji döngüsü şöyle; şaraphanede üretilen içeceklerin aldığı verdiği enerji oranlarına bakabilirsin, içlerinde iyi enerji kazancı sağlayanlar var, mesela blue grumking wine bunlardan biri, onlardan ürettikçe enerji döngüsünü sağlayabilirsin, ne kadar vaktin oluyorsa üretimi o kadar arttırabilir veya azaltabilirsin
İtibar gerçekten çok ilginç VIP aldığımda 1700 civarıydı ertesi gün 2272 oldu bir anda şimdi discord'u bağladım 1 puan bile vermedi. Ama ben yılbaşı ve binance etkinliğini kaçırmama rağmen komisyonum nasıl sizden daha iyi anlamadım gitti

Yarın business levelini artırayıp deneyim sınırsız döngü olayını, hiç önem vermemiştim business'a şu an 3 seviyede duruyor. Şaraphane adası diye bir şey var mı yoksa sadece ana haritada mı yapılıyor?

itibar puanım 2269, birbirine yakın puanlar, binance etkinliğini ben yapmıştım, pek takip etmedim itibar puanını, sosyal medya hesaplarını bağlama karşılığında verdiklerini bir hafta kadar sonra veriyor ama çok fazla beklemeyin, günlük girişlerde oldukça düşük, bir kaç tane iyi itibar puanı veren yakalamak gerekiyor

itibar puanım 2269, birbirine yakın puanlar, binance etkinliğini ben yapmıştım, pek takip etmedim itibar puanını, sosyal medya hesaplarını bağlama karşılığında verdiklerini bir hafta kadar sonra veriyor ama çok fazla beklemeyin, günlük girişlerde oldukça düşük, bir kaç tane iyi itibar puanı veren yakalamak gerekiyor
Discord'a baktım da ada ve ya pet alınmadığı sürece kolay kolay düşmez gibi bu komisyon

1737660788760.webp

Bankadan coin alınca 100 itibar veriyormuş ama ne kadar mantıklı bilmiyorum

hedef 5000+ 😁
şuanki level durumuna bakarak pixel ile coins almak mantıksız görülebilir ama ileri aşamada kurtarıyor ve üzerine kazanç bırakıyor, şimdilik bende hiç almadım, eldeki coinsleri kullanıyorum, bir kaç hafta evvel coins ile vip almıştım, bu değişiklik o ara yapılsaydı vip i pixel ile alır coins leri tasklarda harcar daha fazla pixel kazanırdım

hedef 5000+ 😁
şuanki level durumuna bakarak pixel ile coins almak mantıksız görülebilir ama ileri aşamada kurtarıyor ve üzerine kazanç bırakıyor, şimdilik bende hiç almadım, eldeki coinsleri kullanıyorum, bir kaç hafta evvel coins ile vip almıştım, bu değişiklik o ara yapılsaydı vip i pixel ile alır coins leri tasklarda harcar daha fazla pixel kazanırdım
5000 yaptın yetmiyor 1 puan daha istiyorlar 😁

İtibar için ilk coini bankadan geri kalanı pixels.tips'den almak daha ucuza geliyor yüklü alırsan indirim yapıyorlar hatta
Ne tür bir değişiklik yapıldı hocam

5000 yaptın yetmiyor 1 puan daha istiyorlar 😁

İtibar için ilk coini bankadan geri kalanı pixels.tips'den almak daha ucuza geliyor yüklü alırsan indirim yapıyorlar hatta
Ne tür bir değişiklik yapıldı hocam
ilk Vİp im bitene kadar pazar komisyonum%1 di, attığın şemadaki değişiklik sonradan yapıldı ve henüz herkeste devreye girmedi, ellerinde VİP süreleri dolduktan sonra devreye girecek, bende de öyle olmuştu, ilk VİP süremde %1 dolduğu ve yeni Vİp süreme geçtiği gün %12,62

Kötü olmuş bizim için ben komisyonlar hep böyle sanıyordum
yok o attığınız şema yeni başlatıldı, hala geçmeyenler var; öncesinde vip ler %1 diğer kullanıcılar yanılmıyorsam %17 gibi birşeydi,

discourd a aktif değilim ben, orada guild lere girmekle ilgili getirisi ne? yeterli bilgi varsa paylaşabilir misiniz, ya da bilginiz varsa, birkaç guild den teklif aldım ama girmek istemedim.

bildiğim kadarıyla mantar yetiştiriyorsun guild adına, diğer guild oyuncuları yetiştirmeye çalıştığın mantarlara zehir atıyor, sağlığını düzeltip hasat ediyorsun, guild lere pixel veriliyor ve üyelere paylaştırılıyor; tüm bu aktivitelerde deli gibi coins harcanmasına yol açıyor.

yok o attığınız şema yeni başlatıldı, hala geçmeyenler var; öncesinde vip ler %1 diğer kullanıcılar yanılmıyorsam %17 gibi birşeydi,

discourd a aktif değilim ben, orada guild lere girmekle ilgili getirisi ne? yeterli bilgi varsa paylaşabilir misiniz, ya da bilginiz varsa, birkaç guild den teklif aldım ama girmek istemedim.

bildiğim kadarıyla mantar yetiştiriyorsun guild adına, diğer guild oyuncuları yetiştirmeye çalıştığın mantarlara zehir atıyor, sağlığını düzeltip hasat ediyorsun, guild lere pixel veriliyor ve üyelere paylaştırılıyor; tüm bu aktivitelerde deli gibi coins harcanmasına yol açıyor.
Hocam benim guild'ler hakkında bildiğim şeyler yüklü adalara sahip olmaları ve shard satmaları,
Büyük guild'lerin 25-30 adaları oluyor istediğin gibi kullanabiliyorsun
Davet edenler hayrına davet etmiyor aslında gel sana 100-200 pixelse shard satalım diyor
Bence insanlarla bağlantı edinmek açısından güzel olabilir, mesela yüksek seviyeli oyunculardan tavsiye falan alınabilir

Mantar olayı sanırım spore sports da var hiç bilmiyorum onları

Forum istatistikleri

Konular
14.026
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri