fglc
Veteran
- BNB
- 0,00487576
Oyunun verdiği adaları kapsıyor ada girişindeki tahta tabelaya basınca % kaçı kullanılmış diye yazıyortezgah sayılarının düşeceği bilgisi önceden verilmişti diye hatırlıyorum, ada sahipleri adaları kapatmadan bazı tezgahların kullanımını kapatabiliyor, bu sayı limiti oyunun verdiği adayı kapsıyor mu, bilmiyorum ama kurabildiğim kadar kurucam, anca böyle başa çıkılır
bu arada kullanışlı ada bulursak konuda paylaşalım, her alanda kullanılabilecek ada sayısı gittikçe azalıyor
1 hafta %100 ü geçenlere müddet verildi 1 hafta içinde sayıları yüzdeliğe göre ayarlamazlarsa ayarlanayana kadar tezgahlar kullanılamayacak. Ben sizin yerinizde olsam teker teker koyarım adama mesela önce tarım hallederim sonra demircilik yaparım, maalesef yeni oyuncular için ada yükseltme pixelli olmuş ben adayı t2 yapmadığım için mecbur farm adalarına gitmem gerek
Bu aralar ada paylaşmak mantıklı değil çünkü bir çok ada restorasyon için kapatacaktır adayı ve sonucunda bambaşka bir adaya dönüştürecektir mesela ben 1033 demiştim uzay madenleri için şu an ada bomboş, 1 hafta geçtikten sonra paylaşalım ada bulursak