Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

Önce Textile Station blueprint lazım tarifin açılması için o da 50 milyon coins civarı
gerekli tarif sitede yazıyormuş zaten sonradan gördüm, dünün en karlı ürünüydü 🙂 bugün durulmuş biraz,

arada böyle görevler çıkmasa çekilmeyecek 😁

resim 1.webp

gerekli tarif sitede yazıyormuş zaten sonradan gördüm, dünün en karlı ürünüydü 🙂 bugün durulmuş biraz,

arada böyle görevler çıkmasa çekilmeyecek 😁

Ekli dosyayı görüntüle 18408
Hocam sizin görevler güzel bol kazançlar, 193 seviyeyim sizce kaç seviye sonra taskboarda odaklanmalıyım şu an böyle 3000-4000 altı görevleri yapıp bırakıyorum daha çok seviye odaklı gidiyorum

Hocam sizin görevler güzel bol kazançlar, 193 seviyeyim sizce kaç seviye sonra taskboarda odaklanmalıyım şu an böyle 3000-4000 altı görevleri yapıp bırakıyorum daha çok seviye odaklı gidiyorum
hocam yavaştan günlük 100k harcamaya başlamak sizi geriye itmeyecekse başlayın derim ama görevlerde asıl pixel artışını level 250 lerden sonra görürsünüz

Önce bir petcare 20 yapayım para kalırsa harcarım şu an grainbow flour un düşmesini bekliyorum pet treat yapmak için
Animal Care'nin pixel kazancına etkisi olacağını öğrendiğim an pazardan bolca almıştım onları, üretme ve satın alma arasında baya fark var, şu 2025 lunar new year etkinliği sonlanınca ucuzlar tahminim.

Şu adalarımızda bulundurabileceğimiz makinelere sınırlama olayını anlayamadım. Bazıları ada sahipleri için diyor bazıları her oyuncunun adası için diyor, 1 hafta dolmak üzere; her oyuncu içinse adamdan bazılarını çıkarmam ya da pixel e kıyıp adayı bir üst seviyeye çıkarmam gerekecek

Animal Care'nin pixel kazancına etkisi olacağını öğrendiğim an pazardan bolca almıştım onları, üretme ve satın alma arasında baya fark var, şu 2025 lunar new year etkinliği sonlanınca ucuzlar tahminim.

Şu adalarımızda bulundurabileceğimiz makinelere sınırlama olayını anlayamadım. Bazıları ada sahipleri için diyor bazıları her oyuncunun adası için diyor, 1 hafta dolmak üzere; her oyuncu içinse adamdan bazılarını çıkarmam ya da pixel e kıyıp adayı bir üst seviyeye çıkarmam gerekecek
Lunar etkinliği bitti bekliyorum bakalım

Arayüzde hata yoksa herkes için salı bitiyor göreceğiz

Lunar etkinliği bitti bekliyorum bakalım

Arayüzde hata yoksa herkes için salı bitiyor göreceğiz
1 tane grainbow flour ile üretilen şeyin bu denli yükselmeside ilginç, etkinlik son buldu fiyat hala yukarda, hindilere yedirmiyorum kıymetinden 😁 hindi yumurtası düştü o düşmedi,

bugün gündüz zamansızlıktan tasklar ile ilgilenemedim akşam akşam şöyle bir task geldi, pazardan da alınamıyor, canım çıktı tamamlayana kadar, bir ada da 60-70 tane boş ocağa rastladım da öyle tamamlayabildim.
resim 2.webp

oyunda dengeler oturuyor yavaştan, ada sahipleri biraz protesto ediyor sanki, peşpeşe kapatılan ve bir daha kamuya açılmayan adalar var, bunlarıda hallederlerse tek dert pixel fiyatı olacak ama oda zamana yayılacak anlaşılan

1 tane grainbow flour ile üretilen şeyin bu denli yükselmeside ilginç, etkinlik son buldu fiyat hala yukarda, hindilere yedirmiyorum kıymetinden 😁 hindi yumurtası düştü o düşmedi,

bugün gündüz zamansızlıktan tasklar ile ilgilenemedim akşam akşam şöyle bir task geldi, pazardan da alınamıyor, canım çıktı tamamlayana kadar, bir ada da 60-70 tane boş ocağa rastladım da öyle tamamlayabildim.
Ekli dosyayı görüntüle 18412

oyunda dengeler oturuyor yavaştan, ada sahipleri biraz protesto ediyor sanki, peşpeşe kapatılan ve bir daha kamuya açılmayan adalar var, bunlarıda hallederlerse tek dert pixel fiyatı olacak ama oda zamana yayılacak anlaşılan
Bence ada sahipleri protesto etmiyor da zorundalar gibi adayı kapatmasa kendi kullanmayacak adasını süreler çok uzadı

Yemeklerin satılamaması çok saçma zaten en az yarım saat sürüyorlar bir de endüstri limiti gelecek, gidişat bence kötü durumda limit geldiği an pişman olacaklar bence

Bence ada sahipleri protesto etmiyor da zorundalar gibi adayı kapatmasa kendi kullanmayacak adasını süreler çok uzadı

Yemeklerin satılamaması çok saçma zaten en az yarım saat sürüyorlar bir de endüstri limiti gelecek, gidişat bence kötü durumda limit geldiği an pişman olacaklar bence
son güncellemedeki bazı değişiklikler kabul edilebilir, bunlardan en önemlisi üretim sürelerinin uzaması ama bunu yaptığına göre beklemeyi kaldırması gerekirdi, mesela terravilla daki makinelerde isteyen istediğini istediği an üretiyor, diğer oyuncular beklenmiyor. süreleri uzattığına göre bekleme olayını kaldırabilirdi, ben bunların bir süre sonra makul olarak değişeceğini düşünüyorum, en fazla chapter 3'te değiştirirler

geçen bir değirmende süre bir kaç dakika kalmış diye bekledim, sürenin sonuna doğru değirmenin etrafında 8-10 kişi olduk, arkada varmıydı onuda bilmiyorum, kime düşer bu değirmen 🤣 ve oradaki oyuncular ne kadar sabırlı davranır?

bir kamu adasında tarlayı ekmiş hasat vakti gelmiş toplamıyor. toplarsa ben ekeceğim, onun amacıda toplayıp tekrar ekmek, başımdan git diyor, ben gitmem, topla ben ekeceğim. bir tane hasat edip hemen yeni tohum ekiyor veya o ara ben kapıyorum, yarım saati karşılıklı böyle heba ettik 😁 bu ve benzeri durumlara mutlaka çare bulacaklardır

Forum istatistikleri

Konular
14.099
Kullanıcılar
7.050
Son üye
elcan
Geri