Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

Uzun süre oynamıştımda Nisan veya Mayıs aylarında sanırım coinleri çıktığında bırakmıştım. Ama zevkli ve görev skilleri geliştirilirse hala kazanç var sanırım.

Uzun süre oynamıştımda Nisan veya Mayıs aylarında sanırım coinleri çıktığında bırakmıştım. Ama zevkli ve görev skilleri geliştirilirse hala kazanç var sanırım.
erken başlamasına rağmen oyunu bırakan görmemiştim hocam, tam kazanacağınız zaman bırakmışsınız, aslında yenilikleri çok yapıyorlar ve şu ima ettikleri airdrop olayı ortaya çıkana kadar devam edicem, zaten level 350 sonrası fazla zamanımı almaz çünkü önceliğim pixel almak olacak

@foryoubtc09 hocam ben gene etkınlık alanı gıbı bır yere gıttım gerı donemıyorum 🙁
resimde sağ üst köşede okla gösterdiğim yere bas, my speck senin adan oluyor, terra villa şehir oluyor, gittiğin her yerden bu şekilde geriye dönebilirsin.

resim 1.webp

@kamrey sol yerine sağ yazmışım, kusura bakma ok anlatmıştır umarım 😁

şuan karışık gelmesi oldukça normal, bende çok kayboldum, geriye dönemedim, daha evvel yapılan etkinlik alanları var, gizlenen yerler var, canlı yayınlanan düğün alanı bile duruyor hala, bu yüzden normal oynadıkça alışırsın. festivalden çam ağacını mutlaka alıp adana yerleştir 50 itibar puanı veriyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri