Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

erken başlamasına rağmen oyunu bırakan görmemiştim hocam, tam kazanacağınız zaman bırakmışsınız, aslında yenilikleri çok yapıyorlar ve şu ima ettikleri airdrop olayı ortaya çıkana kadar devam edicem, zaten level 350 sonrası fazla zamanımı almaz çünkü önceliğim pixel almak olacak
Evet, hocam maalesef tam zamanında bıraktım 🙁 Ama görev sistemide değişmişte ve kazanç zorlaştı birde başka işlere yoğunlaşınca maalesef bırakmak zorunda kaldım

Evet, hocam maalesef tam zamanında bıraktım 🙁 Ama görev sistemide değişmişte ve kazanç zorlaştı birde başka işlere yoğunlaşınca maalesef bırakmak zorunda kaldım
Kazanç zorlaştı kısmı zaruriyet hocam, yeni hesap aç 3 gunde 50 pixel al, sonra yeni hesaba geç aynini yap olayları sürdürülebilirliği imkansız hale getirir, yeni sistemde hesabi geliştir, gunluk pixel lerini al var ve bence dogru bir yol

Oyun sarıyor ama pixel nasıl alınıyor günlük bi türlü çözemedim
adanızdaki size ait olan eve girin, karşınızda infinifunnel olan kısım olacak, oradaki görevler pixel çıkma ihtimali olanlardır, başlangıçta level e odaklanmanızı öneririm, zaten pixel kazançları level durumuna göre, örneğin level 320 yim bugün 214 bin coin harcayarak 13 pixel aldım, birkaç görev daha yapacağım, görevler pahalılaşınca bırakacağım bugünlük, level 500 üzeri olan aynı coins miktarı harcayarak daha fazla pixel alıyor.

• Like
Tepkiler: UGY

adanızdaki size ait olan eve girin, karşınızda infinifunnel olan kısım olacak, oradaki görevler pixel çıkma ihtimali olanlardır, başlangıçta level e odaklanmanızı öneririm, zaten pixel kazançları level durumuna göre, örneğin level 320 yim bugün 214 bin coin harcayarak 13 pixel aldım, birkaç görev daha yapacağım, görevler pahalılaşınca bırakacağım bugünlük, level 500 üzeri olan aynı coins miktarı harcayarak daha fazla pixel alıyor.
Oradaki kısımda hep coinler çıktı.

Forum istatistikleri

Konular
13.875
Kullanıcılar
6.959
Son üye
mikefuga75
Geri