Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

ben oynamayı bıraktım . beceremedım anlamadım
pardon hocam bir önceki mesajda senide alıntıladım sanıyordum, zaman ayırabiliyorsan en azından gelişene kadar anlamadığın yerlerde yardımcı olurum ama zamanın olmuyorsa en iyisi uzak durmak çünkü en kötü level 200 olana kadar zaman harcamak kafa yormak gerekiyor.

-------

bugünün görev ve kazanç tablosu, vakti olanlar için bugünkü haliyle oyun ideal ama hep söylediğim gibi, gelişene kadar en kötü günlük ortalama 4 saat gerekiyor.

rresim 1.webp

hocam ben burda sevıyeyı de anlamadım kı nerde yazıyor sevıye ?
hocam bir üstte paylaştığım resim seviye ekranı zaten, siz hiç level atlamamışsınız yani oyunda hiç birşey yapmamışsınız, seviyeleri ürettiğiniz, yaptığınız her işte kazandığınız xp ler ile oluyor.. ürün yetiştirince xp kazanırsın, maden gönderince xp kazanırsın, ağaç kesince xp kazanırsın gibi, oyunla ilgili youtube'da videolar var onları izle zaman ayırıp devam edeceksen, zaman ayıramıyorsan zaten hiç uğraşma derim

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri