foryoubtc09
Pioneer
- BNB
- 0,00155417
ilk defa bir görev haznesinde sonu gördüm, gece 03.00 da o haznenin yenileneceğini söylüyor..
Hocam Twitter'da yeni güncelleme gelecek diye duydum bilginiz var mıdır ?terravilla meydanındaki Pixel Dungeons oyununa girmek için gereken itibar puanı kaldırılmıştır, oyunda hesabı bulunan herkes ronnin valleti bağlayarak oyuna katılabilir, free olan yerden kazma kazanıyoruz, kazanılan kazmaların sayısı diğer oyunlara katılmaya yeterli olduğunda pixel kazanıyoruz.
100 kazma olan biri hayatta kaldığı taktirde ortalama 20 pixel kazanabiliyor, diğerlerinde çok daha fazlası ama hızlı refleks gerekli
evet, güncelleme gelecek, muhtemelen oyun ikinci yılını doldurunca gelecek, coin enflasyonunu dengelemek için stake açılacak ama şartlarını bilmiyorumHocam Twitter'da yeni güncelleme gelecek diye duydum bilginiz var mıdır ?
Usta pixel zindanlarına girdiğimde acıyorum korolovayı youtube dan veriyor müziği yemin ediyorum kahkaha atarak oynuyorum. 😁terravilla meydanındaki Pixel Dungeons oyununa girmek için gereken itibar puanı kaldırılmıştır, oyunda hesabı bulunan herkes ronnin valleti bağlayarak oyuna katılabilir, free olan yerden kazma kazanıyoruz, kazanılan kazmaların sayısı diğer oyunlara katılmaya yeterli olduğunda pixel kazanıyoruz.
100 kazma olan biri hayatta kaldığı taktirde ortalama 20 pixel kazanabiliyor, diğerlerinde çok daha fazlası ama hızlı refleks gerekli
hocam free dışında kazma ile giriş yapılan oyunlarda durum daha vahim, kimin nereye dinamit koyduğu belli olmuyor, birinden kaçsan ötekine yakalanıyorsun; işin en berbat kısmıysa pixel kazandıkça çantanın ağırlaşması yüzünden hareketlerin kısıtlanması, artık son 20 saniyeyi bekliyorum, dinamitlerle yavaş hareket eden birini patlatıp onunkileri alıp, süreye oynuyorum.Usta pixel zindanlarına girdiğimde acıyorum korolovayı youtube dan veriyor müziği yemin ediyorum kahkaha atarak oynuyorum. 😁
O free lerde kazma birikiyor sonra diğer kazma isteyen bölümlere girebiliyorsun. Şaka bir yana yamyam gibiler son saniyede patladığım da oluyor. Sinir bozucu oluyor ama öldükten sonra bu sefer sende koz oluyor. Yakın takip çok önemlidir.hocam free dışında kazma ile giriş yapılan oyunlarda durum daha vahim, kimin nereye dinamit koyduğu belli olmuyor, birinden kaçsan ötekine yakalanıyorsun; işin en berbat kısmıysa pixel kazandıkça çantanın ağırlaşması yüzünden hareketlerin kısıtlanması, artık son 20 saniyeyi bekliyorum, dinamitlerle yavaş hareket eden birini patlatıp onunkileri alıp, süreye oynuyorum.
bir sonraki oyunda dirilince kendini öldürenlerin peşinde koşanlar bile var 😁O free lerde kazma birikiyor sonra diğer kazma isteyen bölümlere girebiliyorsun. Şaka bir yana yamyam gibiler son saniyede patladığım da oluyor. Sinir bozucu oluyor ama öldükten sonra bu sefer sende koz oluyor. Yakın takip çok önemlidir.
Zamanımbol ama hala başlasam mı kararsızım. Karakterimde fena değildi 30-40 level belki daha fazlada seviyedeydievet, güncelleme gelecek, muhtemelen oyun ikinci yılını doldurunca gelecek, coin enflasyonunu dengelemek için stake açılacak ama şartlarını bilmiyorum