Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

ilk defa bir görev haznesinde sonu gördüm, gece 03.00 da o haznenin yenileneceğini söylüyor..

resim 2.webp

terravilla meydanındaki Pixel Dungeons oyununa girmek için gereken itibar puanı kaldırılmıştır, oyunda hesabı bulunan herkes ronnin valleti bağlayarak oyuna katılabilir, free olan yerden kazma kazanıyoruz, kazanılan kazmaların sayısı diğer oyunlara katılmaya yeterli olduğunda pixel kazanıyoruz.

100 kazma olan biri hayatta kaldığı taktirde ortalama 20 pixel kazanabiliyor, diğerlerinde çok daha fazlası ama hızlı refleks gerekli

terravilla meydanındaki Pixel Dungeons oyununa girmek için gereken itibar puanı kaldırılmıştır, oyunda hesabı bulunan herkes ronnin valleti bağlayarak oyuna katılabilir, free olan yerden kazma kazanıyoruz, kazanılan kazmaların sayısı diğer oyunlara katılmaya yeterli olduğunda pixel kazanıyoruz.

100 kazma olan biri hayatta kaldığı taktirde ortalama 20 pixel kazanabiliyor, diğerlerinde çok daha fazlası ama hızlı refleks gerekli
Hocam Twitter'da yeni güncelleme gelecek diye duydum bilginiz var mıdır ?

şuan oyunda fena canım yanıyor, normalde bir kaç haftaya 20-25 milyon coins e satabileceğim item leri değerinin çok altında satıyorum, 3 aylık vip alabilmek için

Usta pixel zindanlarına girdiğimde acıyorum korolovayı youtube dan veriyor müziği yemin ediyorum kahkaha atarak oynuyorum. 😁

Usta pixel zindanlarına girdiğimde acıyorum korolovayı youtube dan veriyor müziği yemin ediyorum kahkaha atarak oynuyorum. 😁
hocam free dışında kazma ile giriş yapılan oyunlarda durum daha vahim, kimin nereye dinamit koyduğu belli olmuyor, birinden kaçsan ötekine yakalanıyorsun; işin en berbat kısmıysa pixel kazandıkça çantanın ağırlaşması yüzünden hareketlerin kısıtlanması, artık son 20 saniyeyi bekliyorum, dinamitlerle yavaş hareket eden birini patlatıp onunkileri alıp, süreye oynuyorum.

hocam free dışında kazma ile giriş yapılan oyunlarda durum daha vahim, kimin nereye dinamit koyduğu belli olmuyor, birinden kaçsan ötekine yakalanıyorsun; işin en berbat kısmıysa pixel kazandıkça çantanın ağırlaşması yüzünden hareketlerin kısıtlanması, artık son 20 saniyeyi bekliyorum, dinamitlerle yavaş hareket eden birini patlatıp onunkileri alıp, süreye oynuyorum.
O free lerde kazma birikiyor sonra diğer kazma isteyen bölümlere girebiliyorsun. Şaka bir yana yamyam gibiler son saniyede patladığım da oluyor. Sinir bozucu oluyor ama öldükten sonra bu sefer sende koz oluyor. Yakın takip çok önemlidir.

Forum istatistikleri

Konular
13.951
Kullanıcılar
6.986
Son üye
mehti
Geri