Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

gemi sonrası fiyatlar geriler de pixel bi daha artar hele 0.25 leri görür mü, zor.. ama oyunu sonlandırmak gibi bir düşünceye sahip değiller ise bir yolunu bulacaklar
Oyunu zaten sonlandırmazlar çünkü ne olursa olsun küçük bir kesim mecbur oynayacak mesela ada sahipleri gibi, ancak çoğunluğu kaybederlerse çark ne kadar döner orası tartışılır. Şu an yeni gelen biri kar yapamaz bu da oyunncu sayısını yavaş yavaş indirecektir.

Oyunu zaten sonlandırmazlar çünkü ne olursa olsun küçük bir kesim mecbur oynayacak mesela ada sahipleri gibi, ancak çoğunluğu kaybederlerse çark ne kadar döner orası tartışılır. Şu an yeni gelen biri kar yapamaz bu da oyunncu sayısını yavaş yavaş indirecektir.
son pixel kazançlarını kontrol etmedim ama birkaç hafta evvel f2p havuz oranlarını arttırdıklarını söylemişlerdi, diğer oyunda da pixel kazanç oranları düşürüldü, orta vade de ya fiyatı toparlayacaklarını ya da oyunda radikal değişiklikler yapacaklarını düşünüyorum, mesela pazarda ana kaynakları pixel ile alıp satma gibi veya arzı sınırlı yeni bir tokene geçme gibi.. tek derdim şu VİP yenileme olayı şuan 3 ay için 1400 pixel istiyor, eldekileri bozmazsam 35 usd atıcam ya da bir süre VİP olmadan gidicem

Forum istatistikleri

Konular
14.186
Kullanıcılar
7.180
Son üye
holdeys
Geri