Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pixels - Pixel Coin Kazanılan Çiftçilik Oyunu

gemi sonrası fiyatlar geriler de pixel bi daha artar hele 0.25 leri görür mü, zor.. ama oyunu sonlandırmak gibi bir düşünceye sahip değiller ise bir yolunu bulacaklar
Oyunu zaten sonlandırmazlar çünkü ne olursa olsun küçük bir kesim mecbur oynayacak mesela ada sahipleri gibi, ancak çoğunluğu kaybederlerse çark ne kadar döner orası tartışılır. Şu an yeni gelen biri kar yapamaz bu da oyunncu sayısını yavaş yavaş indirecektir.

Oyunu zaten sonlandırmazlar çünkü ne olursa olsun küçük bir kesim mecbur oynayacak mesela ada sahipleri gibi, ancak çoğunluğu kaybederlerse çark ne kadar döner orası tartışılır. Şu an yeni gelen biri kar yapamaz bu da oyunncu sayısını yavaş yavaş indirecektir.
son pixel kazançlarını kontrol etmedim ama birkaç hafta evvel f2p havuz oranlarını arttırdıklarını söylemişlerdi, diğer oyunda da pixel kazanç oranları düşürüldü, orta vade de ya fiyatı toparlayacaklarını ya da oyunda radikal değişiklikler yapacaklarını düşünüyorum, mesela pazarda ana kaynakları pixel ile alıp satma gibi veya arzı sınırlı yeni bir tokene geçme gibi.. tek derdim şu VİP yenileme olayı şuan 3 ay için 1400 pixel istiyor, eldekileri bozmazsam 35 usd atıcam ya da bir süre VİP olmadan gidicem

oyun kendini lağvetti desem yeridir, VİP olmayan oyunculara pazar yeri 800 itibar puanıyla açıkken; pazar yerinin kapısı açık ama alış/satış yapamıyorsunuz. daha yüksek itibar paunı istiyor.

son AMA etkinliğinde VİP olmayan oyunculara yönelik KYC söylemlerinde bulunuldu, KYC ye karşı olmalarını söyleselerde VİP olmayan oyunculara uygulanabileceği söylendi.

VİP olmadan devam ediyorum ama son AMA etkinliğinden sonra oyunla alakalı beklentim kalmadı..

oyun kendini lağvetti desem yeridir, VİP olmayan oyunculara pazar yeri 800 itibar puanıyla açıkken; pazar yerinin kapısı açık ama alış/satış yapamıyorsunuz. daha yüksek itibar paunı istiyor.

son AMA etkinliğinde VİP olmayan oyunculara yönelik KYC söylemlerinde bulunuldu, KYC ye karşı olmalarını söyleselerde VİP olmayan oyunculara uygulanabileceği söylendi.

VİP olmadan devam ediyorum ama son AMA etkinliğinden sonra oyunla alakalı beklentim kalmadı..
Katılıyorum, ben şu an fiyatın yükselmesini bekliyorum elde ne kadar pixel varsa çekip bidahada bu ekibin projelerine girmem

Oyun o kadar berbat bir durumda ki hatırlarsanız gemi gelince piyasadaki fiyatlarda yükseliş oldu, elde ne varsa satayım dedim sonra bir baktım ki hiç bir açıklama yapılmadan 500 itibar puanı kaybetmişim, discorda baktım ve aynı durumu yaşayan başka kişilerde var. Tahminimce piyasayı kontrol etmek için müdahale ettiler, daha maddi değeri olmayan coinsi bile kontrol edemezken pixelsi kontrol etmelerini beklemek biraz hayal gibi

itibar puanı eksilmesi banlanma öncesi ceza, kurallara uymamış olma ihtimali olabilir, hesabınızdan eminseniz itiraz edip manuel inceleme isteyebiliyorsunuz.

salı gününe kadar 3 aylık vip lerde %60 indirim var, 3 aylık vip 600 pixel

17-20 gün arasında kazaqndığım miktar olmasından aldım.

itibar puanı eksilmesi banlanma öncesi ceza, kurallara uymamış olma ihtimali olabilir, hesabınızdan eminseniz itiraz edip manuel inceleme isteyebiliyorsunuz.

salı gününe kadar 3 aylık vip lerde %60 indirim var, 3 aylık vip 600 pixel

17-20 gün arasında kazaqndığım miktar olmasından aldım.
Tesadüfen bunu yadıktan sonra itibar geri geldi, bence piyasa kontrolü olarak eksiltme yapıldı

Fiyatlar her gün gece 3'te sıfırlanıyor ben de 500 pixel olduğunda alırım ama umarım bu indirim pixels fiyatını olumsuz etkilemez

Tesadüfen bunu yadıktan sonra itibar geri geldi, bence piyasa kontrolü olarak eksiltme yapıldı

Fiyatlar her gün gece 3'te sıfırlanıyor ben de 500 pixel olduğunda alırım ama umarım bu indirim pixels fiyatını olumsuz etkilemez
ben şöyle düşünüyorum; 600-700k aktif oyuncu görünüpte multi hesaplara pixel ödeneceğine 100k oyuncu kalsın gerçek oyunculara pixel ödensin..

şikayeti biraz kolay hale getirseler günde birkaç multi hesap ortaya çıkarabilirim.

3 aylık VİP şuan indirimde, fiyat bugün yukarı çıktı ama salı gününe ne olur bilemiyorum, neden yeniledim?

harcadığım miktarı level olarak 20 günde geri alabiliyorum, 70 günde ne alırsam kazanç ama fiyatın en azından 0,1 usd olmasına da ihtiyacım var, harcadığım zamanla kıyasladığımda

ben şöyle düşünüyorum; 600-700k aktif oyuncu görünüpte multi hesaplara pixel ödeneceğine 100k oyuncu kalsın gerçek oyunculara pixel ödensin..

şikayeti biraz kolay hale getirseler günde birkaç multi hesap ortaya çıkarabilirim.

3 aylık VİP şuan indirimde, fiyat bugün yukarı çıktı ama salı gününe ne olur bilemiyorum, neden yeniledim?

harcadığım miktarı level olarak 20 günde geri alabiliyorum, 70 günde ne alırsam kazanç ama fiyatın en azından 0,1 usd olmasına da ihtiyacım var, harcadığım zamanla kıyasladığımda
Multi hesaplar o kadar çok yoktur ancak hiç durmadan oynadıkları için etkileri normal oyunculara göre daha fazla oluyor

Fiyatlarda düşüş olmuş 6 aylık ve 12 aylıkta ama sanırım 3 aylığı sabit tutmuşlar ya da 500 olacak kadar fiyat çıkmadı, yarını bekleyip yenileyeceğim ben de

Multi hesaplar o kadar çok yoktur ancak hiç durmadan oynadıkları için etkileri normal oyunculara göre daha fazla oluyor

Fiyatlarda düşüş olmuş 6 aylık ve 12 aylıkta ama sanırım 3 aylığı sabit tutmuşlar ya da 500 olacak kadar fiyat çıkmadı, yarını bekleyip yenileyeceğim ben de
muhtemelen %60 indirimden dolayı onu süre sonuna kadar sabitlemişlerdir.

Forum istatistikleri

Konular
14.197
Kullanıcılar
7.206
Son üye
Esin
Geri