Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Sunflower Land - $Flower Token Kazanılan Çiftlik Oyunu

Ana konuya eklendi.

Ben hala şu discord işini çözemedim. Sinir etti beni.
yeni discord görevleride var, bende yayımcı yerini bulamadım.. forumdaki konuyu referans göstereceğim 10,000 love rush tokenleri veriyor.

oyunda her aktivite için 1 ay boyunca love rush tokenleri kazanıyoruz. teslimat görevlerinde 5 gün boyunca katlamalı olarak kazanılıyor. Örnek betty avatarına teslimat yaptınız, ertesi gün x2 sonraki gün x4 şeklinde.. 5 günün sonunda sıfırlanıp başa dönüyor, bir gün teslimat yapılmazsa yine başa dönüyor.

haftalık x paylaşım görevi 100 love rush veriyor.

50 love rush token 1 flower olacak şekilde değişim yapılacak plaza'da

Ana konuya eklendi.

Ben hala şu discord işini çözemedim. Sinir etti beni.
Discord'u mobilden 1.1.1.1 adlı uygulamadaki vpn e bağlanıp yaptım. Ayrıyeten banlanmamak adına sunflower land uygulamasını kara listeye ekledim vpn den

yeni discord görevleride var, bende yayımcı yerini bulamadım.. forumdaki konuyu referans göstereceğim 10,000 love rush tokenleri veriyor.

oyunda her aktivite için 1 ay boyunca love rush tokenleri kazanıyoruz. teslimat görevlerinde 5 gün boyunca katlamalı olarak kazanılıyor. Örnek betty avatarına teslimat yaptınız, ertesi gün x2 sonraki gün x4 şeklinde.. 5 günün sonunda sıfırlanıp başa dönüyor, bir gün teslimat yapılmazsa yine başa dönüyor.

haftalık x paylaşım görevi 100 love rush veriyor.

50 love rush token 1 flower olacak şekilde değişim yapılacak plaza'da
Sanırım herkese vermiyorlar moderatörler her hafta birini seçiyor ödül için

Plazaki flower dönüşüm yeri nerde? Bir türlü bulamadım

plaza'da magical flower avatarı olacak dönüşüm onla olacak ama galiba sürenin dolmasından sonra eklenecek. şuan love rush kazanımları mayıs 5 e kadar açık..

ilk adadan diğer adaya geçecek olanların dikkatine, geçiş sırasında ekili ürününüz olmasın, olursa elveda deyin 🙂 geçiş süreli değil anında oluyor. Ve yeni ada da ek özelliklerle birlikte küçük bir ada da başlıyorsunuz. tüm binalarınız size ait oluyor ama toplanmış halde, yeniden adaya yerleştirmeniz gerekiyor. yeni adaya geçmeden önce eskide kalacak olan adayı tabir yerindeyse yağmalayın, yeni adaya bol malzemeyle geçin. yeni ada küçük başlayacağı için yer sorunu yaşayacaksınız, elinizde malzeme olursa, yeni adayı hemen upgrade yaparak büyütebilirsiniz.

yeni ada da ilk upgrade 20 odunla oluyor, ikinci upgrade için 10 odun 5 stone 2 gold gerekiyor. ben eli boş gittiğim için 1 upgrade yapmış olmama rağmen durum bu halde. ağaçlarımın bir kısmını ve bir kısım binamı koyamadım.
resim 1.webp

tavuk ta level arttıkça tükettikleri yem miktarı artıyor, şuan neredeyse tüm işlerde tavuklara çalışıyorum desem yeridir, bu yüzden kurarsanız bile binayı kurma sırasındaki 3 tavukla devam edin ya da maliyetleri göze alın 😀

pazarı aktif kullananlar acele olmayan alışlarınızda fiyatın altında teklif verin, acelesi olan bir kullanıcı mutlaka alıyor, mesela bugün gold fiyatı 0,95 flower iken 0,85 ten 7 adet teklif verdim alındı.

En başta 14 nisandaydı. Değiştirdiler. Değişim adası olacak
yol haritasında en başta mayıs diye görmüştüm, discord da 1 mayıs dediler, oyun içinde bir bilgi bulamadım, bu dediğiniz geri sayım gibi bir yer mi var mı?

oyunda bir sonraki adaya geçince mevsim takvimi açılıyor, mevsim genel herkese aynı mı, oyunculara göre mi belirleniyor bilmiyorum, baharda başladım 2 gün sonra yaz mevsimi olacak, işaretli tarihler bazı doğa olaylarını veya oyun içi sürpriz getirileri belirtiyor.
resim 1.webp

doğa olaylarından etkilenmemek için plaza'daki Bailey (sağda) avatarından mevsimlere göre belirlenmiş eşyalardan alıp, adaya yerleştirmek gerekiyor. hepsini birden almak güç mevsim takvimine göre alınabilir.

yol haritasında en başta mayıs diye görmüştüm, discord da 1 mayıs dediler, oyun içinde bir bilgi bulamadım, bu dediğiniz geri sayım gibi bir yer mi var mı?

oyunda bir sonraki adaya geçince mevsim takvimi açılıyor, mevsim genel herkese aynı mı, oyunculara göre mi belirleniyor bilmiyorum, baharda başladım 2 gün sonra yaz mevsimi olacak, işaretli tarihler bazı doğa olaylarını veya oyun içi sürpriz getirileri belirtiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 18573
doğa olaylarından etkilenmemek için plaza'daki Bailey (sağda) avatarından mevsimlere göre belirlenmiş eşyalardan alıp, adaya yerleştirmek gerekiyor. hepsini birden almak güç mevsim takvimine göre alınabilir.
Rocketman hocam plazada sağda

Forum istatistikleri

Konular
14.193
Kullanıcılar
7.197
Son üye
Ae39
Geri