foryoubtc09
Pioneer
- BNB
- 0,00249937
her yemeğin üzerine tıkladığınızda vereceği XP miktarı yazıyor, ona göre seçebilirsiniz.. ilerledikçe pasta ve diğer çeşitli yemeklerin yapılabileceği binaları inşaa etmekte mümkün..Hocam bir sorum daha var. Sizce level atlamak için en iyi yemek hangisi ?
oyunu oynayarak keşfettiğim için deneyimi mümkün olduğunca paylaşmaya çalışıyorum. 5-10 dakika sonra level 15 olacağım. adamın tüm upgradelerini tamamladım, yeni adaya geçme şartlarım oluştu, sadece 10 gold yapmam gerekiyor ama ada upgradesi konusunda acele etmiş gibiyim. dün 1 yıl öncesine ait bir hesap gördüm level 18'de kurulabilecek tüm binaları kurmuş ve adası hala küçük..
ilk compost binası gübre ve balık tutmak için solucan üretmeye yarıyor, gübre ektiklerinize %35 arttırıyor. teslimat görevinden bir gübre çeşiti daha geldi (muhtemelen diğer compost binalarının birinde üretiliyor) ektiğiniz ürünün süresini %50 azaltıyor. 24 saatlik yetişme süresi 12 saate düşüyor yani, bu haliyle oldukça kullanışlı..
tavuk binası önemli gibi duruyor, ekme dışında gelir için yumurta, süt, bal seçenekleri var. açılan her binayı kurmak önemli görünüyor. water well kurdum 3 level yükselttim, arsa verimliliğini arttırır diyor ama ne işe yaradığını çözemedim. kurmadan öncekiyle aynı gidiyor ürünlerim.