Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Hocam GS "kritik maçlarda" FB ve BJK'ye göre karnesi daha iyi. Şöyle izâh edeyim; mesela deselerki X takımıyla üçünüz de maç yapacaksınız, kazanan şampiyon olacak.

FB yenilir, BJK berabere kalır, GS kazanır.

Üç büyüklerin "krtitik maç" karneleri budur. 😁

Hocam GS "kritik maçlarda" FB ve BJK'ye göre karnesi daha iyi. Şöyle izâh edeyim; mesela deselerki X takımıyla üçünüz de maç yapacaksınız, kazanan şampiyon olacak.

FB yenilir, BJK berabere kalır, GS kazanır.

Üç büyüklerin "krtitik maç" karneleri budur. 😁
hocam ülkemizde fotbol profesyonellikten çok uzak (futbolcular ve yöneticiler açısından)

tamamen motivasyon ile oynanıyor, kendi motivasyonunu yukarılara taşıyacak herşeyi yaparken-rakiplerin motivasyonunu yukarılara taşıyacak eylemlerden uzak duracaksın,

örnek gs-bjk maçı öncesi gs'li futbolcu yunus'un paylaşımı, hem gereksiz hem de rakibi ekstra motive ediyorsun

ayaklar çalışmaya başlayınca kafalar duruyor ve fuybolcuların oynadıkları maçlar haricinde hiç bir maçı izlemediğinden iyice eminim artık

lyon'un eski bir golcüsü vardı, oynamak dışında futboldan nefret ediyorum diyen 😁 değerli bulduğum bir itiraf

barış ayağını zamanında yatırmasaydı, muhtemelen futbol hayatı bugün bitmişti, izleme sonrası bile kırmızıya dönmeyen hakemi suçlamıyorum (zaten hakem konuşmayacağım) ama bugün barış'a geçmiş olsun mesajını ilk yayınlayanlar ile işlerin bu hale gelmesini sağlayanlar aynı kişiler,

gs'den oyun olarak bir tepki vermesini zaten bekliyordum ama + dakikalar ile 85 dakika eksik oynadığı maçta, bu kadarını beklemiyordum, şampiyon olursa ki, şuan için en iyi oyun gücüne sahip takım; bu maçın gs taraftarında ayrı yeri olacaktır.

hakem konusuna girmeyeceğim de,

pozisyon gereği anlık basmalar olur, barış ta yapmıştır rakiplerine, belki barış oynayacağı ilk maç saliselik bir müdahalede geç kalacak rakibini sakatlayacak, her hafta maçlar oynanıyor, neleri göreceğiz izleyene kadar bilmiyoruz

burada, diz altından başlayarak ayak bileğine kadar sıyırtma ve davamında bileğe basma var, basma süresi anlık değil, basma sonrası diğer ayağınıda kaldırıp tüm vücut ağırlığını veriyor,

manaj kim? sivas'ın forvet oyuncusu..
dakika kaç? bitime bir kaç dakika kalmış..
skor ne? sivas 2 - gs 3
olayın olduğu yer neresi? sivas kale çizgisine yakın yerden gs taç kullanıyor..
gs nin amacı ne? topu orada mümkün olduğunca tutup, süreyi eritmek..
sivas'ın amacı ne? bir an önce topu kapıp, ileri atıp gol atmak..
ee manaj forvet gol atması gerek, maç bitti bitmek üzere, orada ne işi var? çünkü bu yaptığı faul için orada, bu normal maçlarda olan oyun gereği faullerden biri değil..
ama şansıyla ama bilinçli olarak barış ayağını zamanında yatırmasa bitmişti..

yukarıda söylediğim bir klübe değil tff ye yöneliktir, hiç kimse birine x takımını kazandır, y takımını kaybettir demez. ama çıkar gs nin itiraz noktalarını görmezden gelerek ''eyüp'ün hakkı yendi dersen'' söylediklerinden biri vazife çıkarır, görse bile görmezden gelir

ve sende (tff başkanı) youtube'da yayın yapan kanallara bağlanıp, ''bana operasyon yapıyorlar'' dersin..

muhtemelen kendilerini temyize çekmek için hakemi harcayacaklar ama suç onda değil ki; çıktığın yayınlarda söylediklerinle verdin mesajı..

O son pozisyon şaka gibi. Ray Manaj mıdır nedir, o pozisyona gelene kadar bile oyundan atılmayı çoktan hak etmişti.

Hakemin maç boyunca ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı?
Sözde ders veriliyor. Bizim federasyonun mantığıyla tabiki. Açıklamalardan sonraki ilk maç ve oyun, yönetim ortada.

Bizde toptan çok siyaset çalıştığı için bu tip durumlar artık normal bizim lig için.

Maça cikmazsin sonraki maçlarda tabir yerindeyse omurgani kırarlar. Sert açıklama yaparsın, sonraki maçlar kan kustururlar.

Fenerbahçe'nin ardından Kasımpaşa da Türkiye Kupasına katılmama kararını tff ye iletti.

Bu tür kararların klüplerin kurumsal kimliğine ve zaten yönetilme sorunu yaşayan futbolumuza zarar verdiğini düşünüyorum. 2024-2025 futbol sezonunun açılış maçı olan Süper Kupa sonrası birimiz Bjk başkanı devreyi görmez dese, kaçımız inanırdı bilemiyorum. Kişiler gelip geçecek klüpler varlığını sürdürecek, benzer kararı alma aşamasında bir kaç klüp daha olacağını düşünüyorum, tahminim var ama bende kalsın 🙂

Yaptırımları bilmiyorum ama futbolun patronu olanların, düzenledikleri organizasyona karşı alınan kararlara caydırıcılık açısından, ek yaptırımları eklemesi gerektiği düşüncesindeyim.

Hocam adalet adı altında, adaletsizlikten mümkün olan en yüksek payı alan birileri varken ve dahi bu kervan böyle yürüyorken, Fenerbahçe'nin çekilmesi doğru karardır. Hatta komple futbol şubesini dondurmalı bence. Diğer branşlarda zaten her şekilde üstün bir kulüp. Futbol olmasa ne olur ki?

Bence daha da büyümeli bu protesto. Adalet isteyen herkesi bekleriz. Bizim için değil, kendiniz için katılın Anadolu kulüpleri. En çok ezilen taraf olarak katılın bu protestoya.

hocam, kim nereyi açar-nereyi kapatır kendi bileceği iştir, kim kimin aklına uyar, kuyruğuna takılır orasını bilemem, yazdıklarım bilgilendirme amaçlı ve kişisel düşüncelerimdir, tıpkı sizinkiler gibi,

lakin,

anladığım kadarıyla profil yazılarımdan alıntılar yaparak, kinayeli bir cümle başlangıcınız var; öncelikle bilmenizi isterim ki, profil bölümü forumun bana tanıdığı özgürlük alanımdır (ve sayenizde keşfettiğim yerdir), dolayısıyla forum içi konularda tartışmaya kapalıdır.

varsa orayla ilgili bir rahatsızlığınız, orada da yorum bölümü mevcuttur; umarım özgürlük alanımla ilgili hassasiyetimi anlayışla karşılarsınız.

Allah herkese gönlünce versin ! İyi forumlar..

Hocam zaten özellikle sizden alıntı yaptım ki adalet vurgusunu tam olarak ortaya koymuş olayım. Hani takımlarımız farklı olsa da, talebimiz aynı: adil bir futbol.

Kinaye yok. %100 samimiyet. Bilsem ki camia içinden bir okuyan olacak, ben Galatasaray'ı bile bu protestoya davet ederim. 👍

Forum istatistikleri

Konular
13.788
Kullanıcılar
6.929
Son üye
Zaferr
Geri