Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

hocam günümüzde bunu da anlamıyorum.. falanca gün açıklama yapacağım demek bir yerlere mesaj göndermek gibi geliyor bana..

amaç herhangi bir konuya açıklık getirmek ise, açıklamanı sosyal medya hesaplarından yapabilirsin, her gün spor programları var oradan yapabilirsin, youtube benzeri canlı yayın platformlarından yapabilirsin, spor medyasını toplayıp o günde yapabilirsin, vs.

önceden bunu dillendirdikten sonra söylenenler beklentiyi karşılamıyor ve dağ fare doğurduya yorumlanıyor. neyse bekleyelim bakalım..

başkanın istifasında tek sebebin saha içi başarısızlık olduğunu düşünmüyorum. bazı oyuncuların performansına ve bjk öncesi kariyerine baktığımızda, ödenen rakamlar aşırı yüksek.. kanıt olmadıkça bir şey söylemek havaya konuşmak olur ama normal değil.
Valla hocam tel Aviv i yenelimde başka birşey istemiyorum. Şuan umurunda değil içeride dönen mevzular. Memlekete rezil etmesinler bizi.

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.903
Son üye
soy1u
Geri