Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

hocam günümüzde bunu da anlamıyorum.. falanca gün açıklama yapacağım demek bir yerlere mesaj göndermek gibi geliyor bana..

amaç herhangi bir konuya açıklık getirmek ise, açıklamanı sosyal medya hesaplarından yapabilirsin, her gün spor programları var oradan yapabilirsin, youtube benzeri canlı yayın platformlarından yapabilirsin, spor medyasını toplayıp o günde yapabilirsin, vs.

önceden bunu dillendirdikten sonra söylenenler beklentiyi karşılamıyor ve dağ fare doğurduya yorumlanıyor. neyse bekleyelim bakalım..

başkanın istifasında tek sebebin saha içi başarısızlık olduğunu düşünmüyorum. bazı oyuncuların performansına ve bjk öncesi kariyerine baktığımızda, ödenen rakamlar aşırı yüksek.. kanıt olmadıkça bir şey söylemek havaya konuşmak olur ama normal değil.
Valla hocam tel Aviv i yenelimde başka birşey istemiyorum. Şuan umurunda değil içeride dönen mevzular. Memlekete rezil etmesinler bizi.

geçen hafta oynanan 50-60 civarı avrupa maçlarının hiç birinde Türk hakemi yoktu,

ligde de konuşanın kazandığı haftaları yaşıyoruz, sabah akşam konuşanlar istediklerini alınca konuşmuyor artık 🙂

tff görevi aldığından daha geriye götürdü, adalet değil adaletsizlik olağanca hızıyla devam ediyor

umarım bu yıl fb şampiyon olurda ortam rahatlar!

geçen hafta oynanan 50-60 civarı avrupa maçlarının hiç birinde Türk hakemi yoktu,

ligde de konuşanın kazandığı haftaları yaşıyoruz, sabah akşam konuşanlar istediklerini alınca konuşmuyor artık 🙂

tff görevi aldığından daha geriye götürdü, adalet değil adaletsizlik olağanca hızıyla devam ediyor

umarım bu yıl fb şampiyon olurda ortam rahatlar!
Konuşma konusuna sonuna kadar katılıyorum hocam. Artık standart haline geldi mesela Galatasaray'a kart göstermek yasak muhabbeti. Atlanacak pozisyonlar değil yani. Diğer maçlarda ayrı bir dünyalar. Hakkı yenen karşı takım olsa da çıkıp bu merkez hakem kurulunu yeneceğiz açıklamaları falan.

İnşallah dediğiniz gibi fener olurda kendine gelir lig.

Siyaset hocam, siyaset! Her yerde var malesef. Evde, sokakta, iş yerinde, ailede, sülalede, köyde, kentte, salonda, parkede, çimde..

Mesela;

Bir adam, başka ülkede oynanan maçta, stad led ekranlarındaki (bizim yasalarımıza göre yasa dışı olan) reklamlardan dolayı ifadeye çağrılırken; başka bir adam, hem de ülkemiz sınırları içerisinde, formasında taşıdığı (bizim yasalarımıza göre yasa dışı olan) reklamdan dolayı "kovuşturmaya yer yoktur" kararıyla aklanıyor.

Adalet herkese lâzım. Siyaset kime lâzım?

Siyaset hocam, siyaset! Her yerde var malesef. Evde, sokakta, iş yerinde, ailede, sülalede, köyde, kentte, salonda, parkede, çimde..

Mesela;

Bir adam, başka ülkede oynanan maçta, stad led ekranlarındaki (bizim yasalarımıza göre yasa dışı olan) reklamlardan dolayı ifadeye çağrılırken; başka bir adam, hem de ülkemiz sınırları içerisinde, formasında taşıdığı (bizim yasalarımıza göre yasa dışı olan) reklamdan dolayı "kovuşturmaya yer yoktur" kararıyla aklanıyor.

Adalet herkese lâzım. Siyaset kime lâzım?
Siyasi olaya girmeyelim. Çıkamayız işin içinden 🙂

Aha kapı çalıyor 🙂

Konuşma konusuna sonuna kadar katılıyorum hocam. Artık standart haline geldi mesela Galatasaray'a kart göstermek yasak muhabbeti. Atlanacak pozisyonlar değil yani. Diğer maçlarda ayrı bir dünyalar. Hakkı yenen karşı takım olsa da çıkıp bu merkez hakem kurulunu yeneceğiz açıklamaları falan.

İnşallah dediğiniz gibi fener olurda kendine gelir lig.
hocam hakem hataları her zaman olur, günün sonunda hatalar dengelenmişse çokta sorun teşkil etmez,

örneği gs den verdiniz ordan devam edelim, evet çıkması gereken pozisyonlarda sarı atlanıyor ama çıkanlarında bir kısmı değil!

sanchez son maçta dk 55 te ikinci sarıdan atılması gerekir, ama oshimen'in olmayan faulüne kart gösteriyor,

toreira'ya kart sipariş ediliyor ve ilk maçta kendi kontrolü altındaki topta yere düşüp eliyle dokundu diye kart yiyor

dün rakibinin penaltılarına hiç değinmeyip gs de sanchez'e çıkmayan sarıyı konuşuyorlar, oynadığı rakibinin penaltısı sorulacak diye soru almıyor,

peki eyüp golü öncesi faul? ilk yarı verilmeyen penaltı? samsun maçı verilen iki penaltı? adanademir maçı rakibe verilen iki penaltı? kasımpaşa maçı verilen penaltı? fb maçı başka yere evrilecekken verilen penaltı?

hakemler anadolu takımlarına karşı büyükleri alanen kolluyor, bunu her zaman dillendiriyorum ama tüm bunların günah keçeside gs olmamalı!

fb-antep maçının hakemi geçen sene elle oynamayı görmediği halde hissiyatımsı verdiğini söyleyen hakem, dünde antep lehine olan neleri vermedi ama iyi hakem!

hocam hakem hataları her zaman olur, günün sonunda hatalar dengelenmişse çokta sorun teşkil etmez,

örneği gs den verdiniz ordan devam edelim, evet çıkması gereken pozisyonlarda sarı atlanıyor ama çıkanlarında bir kısmı değil!

sanchez son maçta dk 55 te ikinci sarıdan atılması gerekir, ama oshimen'in olmayan faulüne kart gösteriyor,

toreira'ya kart sipariş ediliyor ve ilk maçta kendi kontrolü altındaki topta yere düşüp eliyle dokundu diye kart yiyor

dün rakibinin penaltılarına hiç değinmeyip gs de sanchez'e çıkmayan sarıyı konuşuyorlar, oynadığı rakibinin penaltısı sorulacak diye soru almıyor,

peki eyüp golü öncesi faul? ilk yarı verilmeyen penaltı? samsun maçı verilen iki penaltı? adanademir maçı rakibe verilen iki penaltı? kasımpaşa maçı verilen penaltı? fb maçı başka yere evrilecekken verilen penaltı?

hakemler anadolu takımlarına karşı büyükleri alanen kolluyor, bunu her zaman dillendiriyorum ama tüm bunların günah keçeside gs olmamalı!

fb-antep maçının hakemi geçen sene elle oynamayı görmediği halde hissiyatımsı verdiğini söyleyen hakem, dünde antep lehine olan neleri vermedi ama iyi hakem!
Genel bir hakem problemi aşikar hocam. Maçları katlediyorlar. Ancak bakıldığında birşeyler dile gelmeden önce GS ye çıkan kart oranı çok komik rakamları. Bu dile gelmeye başlayınca kartlar çıkmaya başladı. Yani ortada bariz kollanan bir durum olduğunu söylemek yanlış olmaz. Hataları kararlar futbolun gerçeği. Ama teraziye koydugunuzda bu ligde en azından yapılan hatalara yönelik genel duruşun arkasında olmayan tek takım.

Ben bir besiktasliyim. Bir zamanlarki fanatikligimden eser yok yanlış anlamayın. Dünyanın parasini kazanıp şımarık şımarık oynayan insanlar olarak bakıyorum çoğuna. Ama maçın kaderini büyük ölçüden degistirecek noktalarda çoğunlukla Galatasaray kollanan takim oluyor.

En basiti siz besiktasi gerçekten yendiginizi dusunuyormusunuz. O maç bariz taraflı bir yönetim yokmuydu. Günah keçisi bulundu olay bitti.

3 büyükler bu liglerde hep kollandi bu zamana kadar ama son zamanlarda özellikle GS lehine bu olaylar oyunun kaderini değiştirecek tarzda çok fazla. Açıkçası GS linoyuncularin kendilerini yerden yere atmasina hep komik buldum. Elbette hakemi aldatmaya yönelik bu tip hareketler oyunun içerisinde var ama bu kadar abartilmaz.

Son olarak eskiden benim gençliğimde anti fener vardı. Fenerbahçe'ye karşı rahatsız edici bir nefret beslenirdi. Şuan aynı durum Galatasaray a karşı var. Kötü oynuyorlar demiyorum. Ama en çok kollanan takim kim derseniz ilk siraya Galatasaray'ı koyarım.

Genel bir hakem problemi aşikar hocam. Maçları katlediyorlar. Ancak bakıldığında birşeyler dile gelmeden önce GS ye çıkan kart oranı çok komik rakamları. Bu dile gelmeye başlayınca kartlar çıkmaya başladı. Yani ortada bariz kollanan bir durum olduğunu söylemek yanlış olmaz. Hataları kararlar futbolun gerçeği. Ama teraziye koydugunuzda bu ligde en azından yapılan hatalara yönelik genel duruşun arkasında olmayan tek takım.

Ben bir besiktasliyim. Bir zamanlarki fanatikligimden eser yok yanlış anlamayın. Dünyanın parasini kazanıp şımarık şımarık oynayan insanlar olarak bakıyorum çoğuna. Ama maçın kaderini büyük ölçüden degistirecek noktalarda çoğunlukla Galatasaray kollanan takim oluyor.

En basiti siz besiktasi gerçekten yendiginizi dusunuyormusunuz. O maç bariz taraflı bir yönetim yokmuydu. Günah keçisi bulundu olay bitti.

3 büyükler bu liglerde hep kollandi bu zamana kadar ama son zamanlarda özellikle GS lehine bu olaylar oyunun kaderini değiştirecek tarzda çok fazla. Açıkçası GS linoyuncularin kendilerini yerden yere atmasina hep komik buldum. Elbette hakemi aldatmaya yönelik bu tip hareketler oyunun içerisinde var ama bu kadar abartilmaz.

Son olarak eskiden benim gençliğimde anti fener vardı. Fenerbahçe'ye karşı rahatsız edici bir nefret beslenirdi. Şuan aynı durum Galatasaray a karşı var. Kötü oynuyorlar demiyorum. Ama en çok kollanan takim kim derseniz ilk siraya Galatasaray'ı koyarım.
hocam gs nin kollandığını söylediğiniz kısımlara katılmadığımı söyleyip konudan çıkacağım, ve hakemler hakkında bir daha yazmayacağım, zira bu konu sayesine bjk ve fb nin başarısızlığının ana sebeplerini anlamış oldum. gs avrupa da da az sarı kart yiyor! ve avrupada en başarılı takımımız. (sade bu sezon için değil, genel tüm sezonlar)

sizce birileri sayesine bir yerlere gelenler, o birilerinin olmadığı yerde başarıyı yakalayabilir mi? gs yakalıyor ve yakalamaya devam edecek, gs ye anadolu da nefret olduğunada katılmıyorum, nefretin kime olduğunu deplasman maçları gösteriyor. ama bjk ve fb de var, bunun sebebide meyve veren ağaç konumunda olması, 13. olursa, 8. olursa herşey çok iyi!

bu sene gs aleyhime verilen hatalı penaltı sayısı tüm sezonlarda fb ve bjk aleyhine verilmedi 🙂 verilse zaten kıyamet kopar, maçlar bitmez!

bjk maçıyla ilgilide bir kaç şey söyleyeceğim.

bjk maçında karşılıklı hakem hataları vardı ama bunu önceki örneklerde olduğu gibi tek pencereden bakarak söylersek, herkesin suçlusu hakem olur! gs de hakemle kazandı olur! nitekim maç sonu yönetim ve futbolcu bazda bjk bu hataya düştü ve o günden beri kazanamıyor.

bjk maçında ne oldu? sanchez'in baldıra vurduğu pozisyon net faul ve sarı kart, faulü bile vermedi. herkes ne diyor? çift sarıdan atılması lazımi tamam ama hemen öncesinde icardi'ye yapılan penaltıyı niçin es geçiliyor? onada penaltı deniyor ama... gs lehine olunca yoksayalım..

immobile'nin kurtulup gittiği pozisyonda topu alacak, avantajlı durumda ama top yukarı açılmış, henüz tam kontrolü altında değil ve çaprazda, kırmızı diyene tamam derim ama oshimenin kurtulup gittiği pozisyon tam karşıdan gören pozisyon ve onada sarı çıktı! çaprazdakine kırmızı deyip karşıda olana sarı demek 🙂 taraflı değerlendirme olmaz mı? bana göre ikiside sarı, mesafeden dolayı..

gs nin golündeki kalecinin yerini almama olayıysa bana komik geliyor, kaldıki hakemin böyle bir görevi yok. hızlı oyuna başlayan takımlar; savunma, kaleci daha yerini almadan gol atıyor. örneklerini çok izledim hala izliyorum!

zira gs nin savunmacıları 70 metreden gelmiş ceza sahasındakini yerini almış, hakem oyunun başlayacağı noktayı işaretlemiş, barajın yerini işaretlemiş ve hakem pozisyonunu almış ama hala ersin yerini almamış. ersin'in maç sonu konuşmasına bakıldığında, sorumluluğu olanların sorumluluklarını yerine getiremediğinde tek suçlu olarak hakemi ilan etmesinin iyi bir örneği,

vuralım gs ye nasılsa adı çıkmış.. algıyı iyi yaydılar, geçen seneden beri, milli takım konusunda bile gs kayrılıyor diye konuşuldu, tff değişti, değişen tff rakibin istediği isimleri kurullara atadı ama hala gs kollanıyor niye? çünkü meyve veriyor, mesafe açılıyor.

evet gs kollanıyor!

hep birlikte ilahi adalete güvenelim, o şaşmaz!

iyi forumlar,

Bu hakem meselesi çok su götürür daha..

Haftaya BJK - FB maçı var. Maç Dolmabahçe'de. Atmosfer baskılı olacak. Fenerbahçe'nin işi zor. Çünkü Beşiktaş'ta işler zaten yolunda değil ve artık kaybedecek bir şeyi yok. +Prestij meselesi.

O açıdan avantajlı taraf, Beşiktaş.

Ama bizim de o üç puanı almamız lazım. Başka yolu yok. Şu aşamada elimizin tek güçlü olacağı nokta, oyunumuz Beşiktaş'tan daha iyi olması.

Bu açıdan da ibre bizden tarafta.

Ama her halükarda zor maç olacak.

Forum istatistikleri

Konular
13.895
Kullanıcılar
6.965
Son üye
Dertli49
Geri