Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Ekşi kabak bile daha tatlı bu ligden. Anadolu kulüpleri ne zaman proresto edecekler figüran olmayı?

Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarının ayarı iyice kaçtı. Bu neyin nesidir yaüv?

katılmasanızda bu sezon için gs yi ayırıyorum hocam, gs bu sezon hakemlerle toplamıyor puanları, en azından şu ana kadar; ama genel olarak bu iki takım (gs ve fb) hakemlerden ağlamaya hakkı olmayan taraflar, normalde ligimizde 10 dan fazla takım şampiyonluk yaşamış olurdu, bu sene samsun, özellikle göztepe'nin zirveye daha yakın olmaları gerekirdi

😁

-Lisanssız sporcu
-Yasadışı reklam
-Karaborsada bilet
-GS nick nameli hakem
-Hakeme açıkça küfür
-Elimizde belge var, ligi bitirtmeyiz diyen yönetici
-vs vs..

Yapma hocam. Daha geçen ay, yabancı bir ülkedeki maçtaki reklamda dolayı savcılığa çağrılan Acun Ilıcalı idi. Ben yukarıdaki açık suçlardan dolayı savcılığa ifade veren bir Galatasaray yöneticisi hatırlamıyorum.

Tümer Metin'in dediği gibi: "Artık sözünüz geçmiyorsa, siz de yapın. Onların yaptıklarını, siz de yapın."

Olay artık futbolun çok dışında hocam. O yüzden benim için esas olan artık anadolu kulüpleridir. Fenerbahçe ve Galatasaray tek başlarına kalmalıdır. Ya onlar bu ligden atılmalı ya da bu ligdeki 17 takım geri çekilmelidir.

Ben artık başka bir çözüm göremiyorum gerçekten.

😁

-Lisanssız sporcu
-Yasadışı reklam
-Karaborsada bilet
-GS nick nameli hakem
-Hakeme açıkça küfür
-Elimizde belge var, ligi bitirtmeyiz diyen yönetici
-vs vs..

Yapma hocam. Daha geçen ay, yabancı bir ülkedeki maçtaki reklamda dolayı savcılığa çağrılan Acun Ilıcalı idi. Ben yukarıdaki açık suçlardan dolayı savcılığa ifade veren bir Galatasaray yöneticisi hatırlamıyorum.

Tümer Metin'in dediği gibi: "Artık sözünüz geçmiyorsa, siz de yapın. Onların yaptıklarını, siz de yapın."

Olay artık futbolun çok dışında hocam. O yüzden benim için esas olan artık anadolu kulüpleridir. Fenerbahçe ve Galatasaray tek başlarına kalmalıdır. Ya onlar bu ligden atılmalı ya da bu ligdeki 17 takım geri çekilmelidir.

Ben artık başka bir çözüm göremiyorum gerçekten.
hocam ben bu sene dedim siz geçen yıllarıda içine alan birşey söylemişsiniz ama bir yerde iyi oldu..

şimdi size soruyorum; yargı kararlarına inanalım mı inanmayalım mı? kendi adıma inanmayı seçiyorum.. her ne kadar 2011 yılı içime sinmesede bu konuyla ilgili mahkeme kararları var, inanmak zorundayım, peki siz takipsizlik kararına niçin inan mıyorsunuz?

hakeme küfür bugünkü maçtada oldu, devam eden futbol haftalarında bu tür söylemleri hata olarak görmem bile, keşke tek derdimiz küfür olsa!

karaborsa bilet olayıyla ilgili size bir tavsiye vereyim; ali başkanın ilk seçildiği zamandan önce aziz başkanla tv programına çıktığı yayını izleyin, orada birbirlerine anlattıklarında bu ve daha fazlasını görürsünüz; hatta bu olaylar için ''bunda ne var''-''herkes yapıyor''-''o legal bişey''-''illegal bir durum yok bunda'' vb. cümleler kurarak kendilerini savunuyorlar..

hatta az daha geriye gidin, aziz başkan tv yayınındayken sadettin saran'ın tv ye bağlandığı bir program var; rus bir oyuncunun transfeyle alakalı birbirlerini suçladıkları program, oralarda neler anlattıldı, bizzat kendileri tarafından..

lisanssız sporcudan neyi kastetdiğinizi anlamadım, o konuda detay verirseniz onla ilgilide bilgimi paylaşırım..

Gs nick nameli hakem den kim kastedildi, onuda bilmiyorum ama şöyle söyleyim, ben gs liyim ama gördüğümü çalarım, kimin kazanacağı umurumda olmaz, nicke bakmam, bunu söylerken olmayan el pozisyonunda hissiyatımsı verdim diyen hakemide deseydiniz keşke 🙂

bunun sonuna gelemeyiz, ben hep söylüyorum kendi adıma yeşil zeminde kalırım, diğerleri yargı ve ülke makamlarının işi ama her açıdan bakın olaylara,

ligi bitirtmeyiz diyen yönetici hata yaptığını kısa sürede açıklayıp özür diledi ama hakemleri avm de orda burda gördüğünüz yerde rahatsız edin, tff yi basın, tokatlayın benzeri açıklama yapanlar özür bile dilemediği gibi tehditlerini alenen erden timur a yönelttiler. bunuda görün lütfen ya da görmeyin, ben hatırlatayım 😁

bida soruyorum; yargı kararlarına inanalım mı? inanmayalım mı? o dönemde bir klüp başkanının tff başına getirilip, her birimiz uykusundayken tff kurallarını değiştirdiler gece yarıları, bunları yutkunalım mı?

sponsor anlaşmaları bildiğim kadarıyla tff izni ile yapılıyor ve formada öyle yer alabiliyor; peki şunu niçin sorgulamıyorsun? tff izin vermiş sanırım 1 maç formada yer almış, tff izni iptal etmiş, sponsorluk anlaşmasıda iptal edilmiş; bu durumda önce soruşturulması gereken tff değil mi?

şuan fb nin her dediğini anında kabul eden tff başkanı yani, benim açımdan sorun yok, hepsi soruşturulsun.. kupaya katılmayacağım, şu olursa katılırım.. ben varken yabancı hakem bu topraklara giremez diyen anında kabul ediyor.. klüp harcama limitleri 10 saat ara ile iki defa değiştirilip gs nin limit aşağı çekiliyor.

bu senede kalalım hocam, eskiyi değil yeniyi konuşalım zira bu konu 2024-2025 sezonu için; ha eskiden örnekleyebilirsiniz ama mümkün olduğunca bu yılda kalırsak daha doğru yolu izlemiş oluruz. mesela çıkıp tff başkanı eyüp'ün hakkı yeni dediği gibi konya'nın hakkı yendi diyebilir mi?

son olarak bida soruyorum, yargı ve kolluk kuvvetlerinin kararlarına inanalım mı? inanmayalım mı? ben inanıyorum 2011 de şike yapılmadı, yasa dışı reklam olayındaki takipsizlik kararı doğru, ya siz?

2011'deki yargı kararı?

Bir terör örgütü ile iltisaklı olan polis, hakim ve savcıların yürütüp, ceza verdiği yargı mı? O yargıdan geriye sadece Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın lekesi kaldı. Kaçanları kaçabildi, kalanları da artık polis, hakim ya da savcı değiller..

Resmîyette durum bu.

Ama dediğim gibi, Fenerbahçe ve Galatasaray bence temiz değiller. Tencere dibin kara, senin ki benden kara hocam. Zaten bu kadar büyük paraların döndüğü bir topluluk nasıl temiz kalabilirdi ki?

içinde gs oln herşeyden tiksiniyorum
Belki de amaç budur hocam. Bizi birbirimize düşürmenin en kolay yolu futbol gibi duruyor. Ben de tabii ki pek sevdiğimi söyleyemem ezeli rakiplerimizi ama bu kadar keskin olmanın kimseye fayda sağlamayacağını düşünüyorum. 👍

Sonuçta en yakın arkadaşlarımdan ikisi Galatasaraylı, biri Beşiktaşlı, biri de Fenerbahçeli mesela. Hangisine, ne diyebilirim ki? Saygı duyuyoruz.

Diğer türlüsü de yukarıdaki satırlarda konuştuğumuz gibi; içinde para, bahiis ve güç oyunları olan bir camia futbol. Temiz kalabilene aşk olsun. 😁

Yakın arkadaşımda gs li
biz futbol konuşmuyoruz onunla. Ama gs övecekse illa konuşacksak silerim umrumda değil. Hırsızı savunan arkadaşım da olsa istemiyorum ben

2011'deki yargı kararı?

Bir terör örgütü ile iltisaklı olan polis, hakim ve savcıların yürütüp, ceza verdiği yargı mı? O yargıdan geriye sadece Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın lekesi kaldı. Kaçanları kaçabildi, kalanları da artık polis, hakim ya da savcı değiller..

Resmîyette durum bu.

Ama dediğim gibi, Fenerbahçe ve Galatasaray bence temiz değiller. Tencere dibin kara, senin ki benden kara hocam. Zaten bu kadar büyük paraların döndüğü bir topluluk nasıl temiz kalabilirdi ki?
aynen öyle, bu söylediklerinizin tamamına katılıyorum ve takipsizlik kararınıda ekliyorum.. öyle ya da böyle aksi ispat edilene kadar yargıya güveneceğiz..

Yakın arkadaşımda gs li
biz futbol konuşmuyoruz onunla. Ama gs övecekse illa konuşacksak silerim umrumda değil. Hırsızı savunan arkadaşım da olsa istemiyorum ben
bu ''hırsız'' söylemini görmezlikten geliyorum hocam ve sizi bu konunun ilk başlangıç sayfasını okumaya davet ediyorum...! kendi bakış açınızla kurumsal kimliği olan camiaları lekeleyeyip, kendi bakış açınızla kulp takamanızı doğru bulmuyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.951
Kullanıcılar
6.986
Son üye
mehti
Geri