Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Şahsi fikrimdir ve yanlış olduğunu düşünmüyorum.
peki bende ana konuya eklediğim şu sözü hatırlatıp, sizinle futbol konuşmayı sonlandırıyorum..!

Dikkat etmemiz gereken hususlar, rakibi sevmeyebiliriz ama onlarında seveni olduğunu unutmamalıyız. Ve yine unutmayalım ki; başkalarının değerlerine saldırmak, kendi değerlerimizi savunmasız bırakmaktır.

Futbol değil ki konu adalet
adalette yargı kararları kesinleşene kadar yargılanan kişiler dahil herkes suçsuzdur; kaldı ki sizinle aynı dile sahip biride çıkar, sizin değerlerinize hırsız der, şikeci der, o hakimleri savcıları klübe ben mi üye yaptım der, ben mi onlarla çay-kahve içtim, halı sahada ben mi futbol oynadım der, der de der..

umarım hatanızdan ders çıkarır dönersiniz, siz adalet sağlayıcı değilsiniz ''öyle direk konuya hırsız diyerek giremezsiniz''

En son şöyle yazayım da forumu işgal etmeyeyim. Ülkemizde hukuk eğitim vs her alanda mevcut iktidar dönemimde olan bozulmaların futbolda olmaması düşünülemez herhalde. Bence ülkede şampiyon olunmuyor şampiyon yapılıyor. Kayrılan takımların sonraki sezonlardaki hallerini de görüyoruz . Fakat her dönemin takımı olduğunu düşündüğüm ve sevmediğim malum takım son zamanların devlet takımı pozisyonunda bence . Futbol oyunu başka kuralların sana bana farklı uygulanması başka . Ben böyle düşünüyorum yinede katılmayan kendi düşüncesini yazar geçer gider.

gs ligi 13. sırada bitirdiği sezon avrupa ligi'nde aldığı sonuçlar

resim 1.webp

bu takımların o sezon liglerinde kaçıncı olduklarına bakabilirsiniz, grup sonrası kura şansızlığıyla barcelona'ya rakip oluyor ve ispanya da 1-1 berabere kalıp istanbul'da 1-2 kaybederek eleniyor..

ligimizde 13. sırada yer alan hangi takım geçmişte bunu yapmış? ligimizde 13. sırada yer alan herhangi bir takım bunu yapabilir mi? umudunuz var mı?

bunlar sadece örnek, tekrar söylüyorum kendi bakış açınızla bir klübe ''hırsız'' demeden önce onun yaptıklarını neden yapamadığınız sorgulayın, gs nin şampiyon olduğu her sezon adil değil ama 13. olduğu sezon çok adil; tepkim düşüncenize değil söyleminize, siz inandınız diye herkes inanacak değil, hatta bu tip taraftar ve yönetici grupları gs nin başarısına katkı bile sağlıyor..

Forum istatistikleri

Konular
13.954
Kullanıcılar
6.987
Son üye
ispir2000
Geri