Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Kitleler üzerinden milyonlar kazanan insanlar için fanatizm yapmaya birbirimizi kırmaya gerek yok.

Daha önce birşey yazdım konuya ama bazı üyelerimizin rahatsızlığını hissettiğimde yazmaktan vazgeçtim.

Dediğim gibi tartışmalarımız hatalar üzerine değil süper ligin geleceği üzerine olmalı. Şuan izlenesi bir ligimiz yok ki bu konuda herkes hemfikirdir. Bunu bu hale getirenler burada olmadıktan sonra anca birbirimizi gereksiz yere kırarız.

Bu arada bugünkü maç için tahminim maç yarıda kalacak taraftarlar sahaya inecek büyük olay çıkacak yönündedir. Tarihe not düşelim 🙂

İlk yarı sonucu 0 - 0. Maç ortada gidiyor. Hakem gayet iyi. Maça hakim.

İkinci yarıda golü ilk atan maçı öyle bitirmeye çalışacak muhtemelen.

İlk yarıda Fred ve Torreira yokları oynuyor. Lemina müthiş. Topun düştüğü her yerde görüyoruz Lemina'yı.

Fenerbahçe takım hâlinde bir tık daha iyi. Ama bireysel olarak bakıldığında Galatasaraylı futbolcular daha hızlı ve baskılı oynuyor.

Ben şu an maç gayet güzel. Ufak tefek gerilimler oluyor ama saha içinde kaldığı sürece sorun yok.

Bakalım; ikinci yarı başlıyor..

İlk yarı sonucu 0 - 0. Maç ortada gidiyor. Hakem gayet iyi. Maça hakim.

İkinci yarıda golü ilk atan maçı öyle bitirmeye çalışacak muhtemelen.

İlk yarıda Fred ve Torreira yokları oynuyor. Lemina müthiş. Topun düştüğü her yerde görüyoruz Lemina'yı.

Fenerbahçe takım hâlinde bir tık daha iyi. Ama bireysel olarak bakıldığında Galatasaraylı futbolcular daha hızlı ve baskılı oynuyor.

Ben şu an maç gayet güzel. Ufak tefek gerilimler oluyor ama saha içinde kaldığı sürece sorun yok.

Bakalım; ikinci yarı başlıyor..
İkinci yarıda 0-0 bitti fener için artık bu senede şampiyonluk hayal diyebilirmiyiz

Forum istatistikleri

Konular
14.111
Kullanıcılar
7.070
Son üye
necapasi
Geri