Temiz maç. Fenerbahçe çok dağınık oynadı ve her zamanki gibi 65'ten sonra geriye yaslandı. Futboldaki "atamayana atarlar prensibi" devreye girdi.
Göztepe biraz sert oynadı. Ama hakkıdır. Anadolu takımları Fenerbahçe maçlarında 90 dakika boyunca maça asılır. Bu hep böyledir.
Dzeko 90 dakika oynayacak formda değil artık. Topsuz alanlarda ara ara Dzeko'ya fauller yapıldı. Hakem bunları görmedi ama bir o kadar da kendini atmışlığı da vardı. (Göztepe, topsuz ve sakin alanlarda faul yapma işine iyi çalışmış gibi geldi bana.)
İlk yarıdaki VAR, penaltı ve maçın genelindeki kartlar doğruydu bence.
Vesselam;
Bu maça itiraz eden Süper Kupa finalini izlesin. Orada itiraz edecek birşey yok çünkü.. 😁
hocam bişey sorucam 😁 ama öncelikle futbol sohbetinizden keyif alıyorum, kızmayın lütfen!
burada her maç ve o maçların özelinde genel bir sohbet ediyoruz, benzer pozisyonlar olduğunda elbette geçmiş maçlardan hatırlatmalar yapılabilir ama merak ediyorum; tüm sezon süper kupa finalindeki skoru mu hatırlatacaksınız? zira bu bana keyif verir çünkü bir noktada takılı kalmak aslında başarısızlığı kabul etmektir.
bu işlere fanatik bakan biri olsaydım geçen hafta icardi'nin pozisyonuna penaltı ağır karar demezdim, hala aynı yerdeyim; basit fauller avrupa başarısızlığımızın ana sebeplerindendir. maalesef oyuncularımız kolay aldanan hakem bulduğunda kendilerini yerlere atmada tereddüt etmiyor, futbol güçlünün, ayakta kalanın kazanacağı bir oyun, bunu sağlamazsak; ligimizde kendimiz çalar kendimiz oynarız.
diğer yandan bir sebeple keyifliyim, yıllardır süper ligde izmir takımı olmamasını burada yaşayanlar olarak çok sorguladık, vardığımız sonuçlarda var elbette ama bizde kalsın
🙂 Göztepe'nin performansı asansör takım olmayacağını gösterir nitelikte, skordan bağımsız olarak bana keyif verdi.
bu konu altında yaşanan olaylarıda konuşabileceğimizi yamıştım, sebep ne bilmiyorum ama devam eden bir oyunda herhangi bir kulübün başkanı oyunu kesecek şekilde yanındakilerle sahaya girmemelidir, varsa bir haksızlık bunu telafi edecek olanlar vardır mutlaka.
son olarak mourinho'un maç devam ederken soyunma odasına gidişleri bana normal gelmiyor, eleştirileri yoğunlaştırıp ilk fırsatta gitme düşüncesi varmış gibi bir izlenim ediniyorum.