Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

konya-gs maçının hakemini beğendim, geçen haftada bir kaç maçta genç hakemler sahne aldı ve kolay kart çıkarmadılar. alışılmışın dışında deplasman takımlarını ezdirmediler, var fazla dahil olmuyor oyunlara, buda iyi ama bugünkü var ı sevmedim

Konudan biraz bağımsız olabilir. Premier Lig hakemleri hangi takımları desteklediğini söyleyeceklermiş. Sizce Türkiye'de olsa nasıl olurdu ? 🙂
On numara olurdu hocam.

Konya-GS maçında VAR, orta hakemi çağırdı ama yetki aşımı yaptı sanki. O pozisyonda VAR nasıl çağırır ki? Pozisyonun devamında orta hakem oynayın dedi, doğru karar verdi. Yine orta hakem olay esnasında faul vermiş olsaydı ona da doğrudur diyebilirdik ama VAR çağıramaz. Böyle bir pozisyonda olmaz.

Yoruma açık, orta hakemin kararına bağlı bir pozisyon bu.

İlginç.

On numara olurdu hocam.

Konya-GS maçında VAR, orta hakemi çağırdı ama yetki aşımı yaptı sanki. O pozisyonda VAR nasıl çağırır ki? Pozisyonun devamında orta hakem oynayın dedi, doğru karar verdi. Yine orta hakem olay esnasında faul vermiş olsaydı ona da doğrudur diyebilirdik ama VAR çağıramaz. Böyle bir pozisyonda olmaz.

İlginç.
Maalesef Türkiye'de böyle şeyler olabiliyor. Maçı izlemedim ama Twitter'da sanırım gördüm. Hakemler ilginç kararlar verebiliyor

Konudan biraz bağımsız olabilir. Premier Lig hakemleri hangi takımları desteklediğini söyleyeceklermiş. Sizce Türkiye'de olsa nasıl olurdu ? 🙂
herşeyden önce biz toplum olarak böyle şeylere hazır değiliz, kolay algıya kapılan insanlarımız var, araştırma yapmadan kendi fikrini ortaya koymadan yaratılan algıya inanıyorlar,

On numara olurdu hocam.

İlginç.
2 yıl önce aynı haftada sivas-gs ve antep-bjk maçları var kayıtları ilk defa açıklandı. birinde şu meşhur ofsaytımsı pozisyon, diğerinde bjk li oyuncunun antepliye kafa attığı pozisyon; o gün bugündür var orta hakemi ne için çağırırsa, orta hakem hiç risk almıyor ve var ın kararına uyuyor. mhk ve tff nin bunun dışına çıkılabilmesi konusunda hakemlere özgüven vermesi gerek, dünkü pozisyon o kadar açık ki, buna faul demek futbolcuların birbirinden top kapmasını yasaklamak demektir. ha sonuca etki yapmadığı için üstünde durulmaz ama aynı var hakemi başka bir maçta sonucu değiştirebilir mi? üzerinde durulmazsa değiştirir.

göztepe-fb maçı ilk yarısında var devreye girerek doğrudan skoru etkiledi, göztepe golü öncesi kolların temasına faul verip golü iptal ettiler, o dakikaya kadarda hakem oyuncuların neredeyse her aldatmasında faul verdi, eskilerden bir hakem ve şaşırtmıyor, ilk yarı sayabildiğim en az 6 faulü hatalı ki bunlardan birinde göztepe hızlı atağını kesti, bu tarz hakemler varken ben olsam bende kendimi yere atarım, nasılsa verecek!

Gençler iyi eskiler bildiğimiz gibi!

bu sadece benim görüşümdür, aksi görüş saygıyla karşılanır.

VAR doğru yerde ve zamanda devreye girdi. Skoru etkiledi tabii ki. VAR olmasa Göztepe, olmayan golüyle devre arasına 1 - 0 önde girecekti belki de.. 👍
hocam o pozisyon faul ise hiç bir oyuncu birbirine dokunmadan top oyansın 😀
ilk 10 dakika tadic ve szymanski ayakları basılmadığı halde basılmış gibi tutarak kendilerini yerlere çarptılar, szymanski'nin yaptığında hızlı göztepe atağını kesti hakem, ve sonrasında da çağların beline darbe yokken varmış gibi yerlerdeki halini izledik,

mağlup duruma düşen takım maçı kaybedecek diye birşey yok ama bir kaç hafta sonra roller değiştiğinde; fb li oyuncular bu maçı hatırlasın!

Temiz maç. Fenerbahçe çok dağınık oynadı ve her zamanki gibi 65'ten sonra geriye yaslandı. Futboldaki "atamayana atarlar prensibi" devreye girdi.

Göztepe biraz sert oynadı. Ama hakkıdır. Anadolu takımları Fenerbahçe maçlarında 90 dakika boyunca maça asılır. Bu hep böyledir.

Dzeko 90 dakika oynayacak formda değil artık. Topsuz alanlarda ara ara Dzeko'ya fauller yapıldı. Hakem bunları görmedi ama bir o kadar da kendini atmışlığı da vardı. (Göztepe, topsuz ve sakin alanlarda faul yapma işine iyi çalışmış gibi geldi bana.)

İlk yarıdaki VAR, penaltı ve maçın genelindeki kartlar doğruydu bence.

Vesselam;

Bu maça itiraz eden Süper Kupa finalini izlesin. Orada itiraz edecek birşey yok çünkü.. 😁

Temiz maç. Fenerbahçe çok dağınık oynadı ve her zamanki gibi 65'ten sonra geriye yaslandı. Futboldaki "atamayana atarlar prensibi" devreye girdi.

Göztepe biraz sert oynadı. Ama hakkıdır. Anadolu takımları Fenerbahçe maçlarında 90 dakika boyunca maça asılır. Bu hep böyledir.

Dzeko 90 dakika oynayacak formda değil artık. Topsuz alanlarda ara ara Dzeko'ya fauller yapıldı. Hakem bunları görmedi ama bir o kadar da kendini atmışlığı da vardı. (Göztepe, topsuz ve sakin alanlarda faul yapma işine iyi çalışmış gibi geldi bana.)

İlk yarıdaki VAR, penaltı ve maçın genelindeki kartlar doğruydu bence.

Vesselam;

Bu maça itiraz eden Süper Kupa finalini izlesin. Orada itiraz edecek birşey yok çünkü.. 😁
hocam bişey sorucam 😁 ama öncelikle futbol sohbetinizden keyif alıyorum, kızmayın lütfen!

burada her maç ve o maçların özelinde genel bir sohbet ediyoruz, benzer pozisyonlar olduğunda elbette geçmiş maçlardan hatırlatmalar yapılabilir ama merak ediyorum; tüm sezon süper kupa finalindeki skoru mu hatırlatacaksınız? zira bu bana keyif verir çünkü bir noktada takılı kalmak aslında başarısızlığı kabul etmektir.

bu işlere fanatik bakan biri olsaydım geçen hafta icardi'nin pozisyonuna penaltı ağır karar demezdim, hala aynı yerdeyim; basit fauller avrupa başarısızlığımızın ana sebeplerindendir. maalesef oyuncularımız kolay aldanan hakem bulduğunda kendilerini yerlere atmada tereddüt etmiyor, futbol güçlünün, ayakta kalanın kazanacağı bir oyun, bunu sağlamazsak; ligimizde kendimiz çalar kendimiz oynarız.

diğer yandan bir sebeple keyifliyim, yıllardır süper ligde izmir takımı olmamasını burada yaşayanlar olarak çok sorguladık, vardığımız sonuçlarda var elbette ama bizde kalsın 🙂 Göztepe'nin performansı asansör takım olmayacağını gösterir nitelikte, skordan bağımsız olarak bana keyif verdi.

bu konu altında yaşanan olaylarıda konuşabileceğimizi yamıştım, sebep ne bilmiyorum ama devam eden bir oyunda herhangi bir kulübün başkanı oyunu kesecek şekilde yanındakilerle sahaya girmemelidir, varsa bir haksızlık bunu telafi edecek olanlar vardır mutlaka.

son olarak mourinho'un maç devam ederken soyunma odasına gidişleri bana normal gelmiyor, eleştirileri yoğunlaştırıp ilk fırsatta gitme düşüncesi varmış gibi bir izlenim ediniyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.885
Son üye
ordu1
Geri