Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Süper Lig Başlıyor - Uzun Bir Yolculuk Olacak!

Aslında Süper Kupa'yı espri amaçlı yazmıştım. Zaten bizim maçımız da değildi o. BJK ve GS arasındaydı. 😁

Aslında ben de basit faullerin çalınması taraftarı değilim hocam. Dzeko'ya bu akşam yapılan faullere o yüzden itirazım olmadı. Çoğunluğu topsuz alanda, zekice yapılan faullerdi çünkü. Hakemin görmediği, seyircinin bile dikkat etmediği anlarda faul yapıldı. Bu durum Dzeko'nun boş yere kapaklanmalarıyla da birleşince, sadece replay görüntü olarak kaldı hafızalarda..

Ama Ali Koç meselesini tam olarak yorumlayamam. Elinizde net bilgi yok çünkü.

Spiker "stada giremeyen Fenerbahçeliler için oraya yöneldi" dedi. Mesela bu doğru mu? Doğruysa şayet, Göztepe yönetimi bu konu hakkında birşey yaptı mı? Ali Koç bu konu hakkında Göztepe yönetimine başvurdu mu? O an sahaya inmesini ya da taraftarının yanına gitmesinş gerektirecek ne yaşandı? Vs, vs..

Bu bilgiler olmadan konuşmam doğru olmaz.

Vesselam;

Maç içerisindeki konuların hepsi, bence saha içerisindeydi ve maçın sonucu adildi. Benim itirazım yok. Çünkü maç ortada, takım ortada.

Benim de tek merak ettiğim, Göztepe'nin bile itiraz etmediği bazı şeylere, sosyal medyayı ayağa kaldıracak kadar şiddetle, Galatasaraylılar neden itiraz ediyor? İşte bunu bir türlü çözemiyorum.. 😁

66c0f9b07804f941__w1200xh1067.jpg

Dipnot: Ayağın üzerine basmak net bir şekilde fauldür. VAR bunu görürse, orta hakeme bildirmek zorundadır.

Dün GS maçı için VAR'ın yetkisiz bir şekilde devreye girdiğini ve yoruma dayalı bir pozisyon olduğu yazmıştım. Neyseki GS üç puan aldı da. Rahatım o yüzden.

bileti olduğu halde tribüne alınmayan taraftarlar için gittiği iddiası var, sebep ne olursa olsun deplasmanda bir kulüp başkanının bu şekilde sahaya girişi yanlış, bu görüntü sadece antipatik olmaya yarar. gs başkanı yapacak aynısını söylerim, hakları yenen insanlar varsa; hukuksal destek verirsin, göztepe kulüp yetkililerine ulaşır rica edersin, tff'lik bir durum varsa maçın gözlemcileriyle görüşürsün, bunların hepsi birer seçenektir ama maç devam ederken sahaya girilmez, helede bu şekilde!

Avrupa maçında Galatasaraylı 2 kızı tribünden kovdu Trabzonspor taraftarı. Çok uzağa gitmemek lazım. Birbirimizi çekememezlik çok. Şu oyundan keyif almak yerine kaos yaratmayı çok seviyoruz. O olay özelinde ben bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş formasıyla trabzonsporu destekleyebilmeyi isterdim. Ama bizim ülkemizde bu çok mümkün değil. En azından dışarıya karşı birlik olsak oda yok. Dışarıya karşı bile birlik olmayı beceremezken bu olayları çok normal karşılıyorum.

Ali Koç'un davranışında yanlış görmüyorum. Çünkü Türkiye'nin doğrusu bu oldu. Ne kadar yanlış olsada

''stadyumlarımızdan tel örgü kaldırılmamalı, vahim olaylar olur, biz o erdemliğe ulaşmış değiliz'' diyenler yüzünden stadyumlarımızdan tel örgü en az 5 yıl gecikmeli kaldırıldı! sonuç ne oldu? çoğunlukla taraftar uyum sağladı ve tel örgü kaldırıldı, tahriklerin olduğu bazı maçlar hariç ciddi denilebilecek bişeyde olmadı.

şuan maalesef yöneticilerimizin yaprıkları yüzünden düşmanlık en üst seviyede yansıyor, halbuki maçlara gidenlerin en az %90'ı o erdemliği gösterebilecek insanlar. yöneticilerimizin her yaptığı yanına kalıyor, oynanmış bitmiş maç sonrası gidilip stad basılıyor ve görevi; maç sonrası sahayı bakıma almak olanlar tartaklanıyor, bir yönetici alenen tehdit edilebiliyor. iki sezon önceye gidersek, uğardığı hakem haksızlığı sonrası ''ligi bitirtmem'' şeklinde talihsiz bir beyan doğuyor. (sonrasında maksadı aşan bir açıklama olduğunu kabul edip özür dilediği için bunu yüzeysel geçiyorum)

buna benzer sayılabilecek örnek çok, karşılığı ne oluyor; para cezası ve hak mahrumiyeti. zengine para cezası versen ne olur? öder yine yapar. hak mahrumiyeti cezası versen ne olur? v.i.p. den izlemez locadan izler. kurallar hepimiz için ve her ihlal caydırıcı olmalı, yoksa daha vahim olaylar olabilir ki; daha ikinci haftadayız, bir antrenör 7 maç ceza alacak hareketler yapabiliyor, bir başkan sahaya girebiliyor!

sevginin fazlasıda zarardır, yanılmıyorsam ankaragücü bir ya da iki puan yüzünden küme düştü. takımının hakkını savunacağım derken hakeme saldıran başkan yüzünden ceza aldığı maçlarda bu puanları pekala alabilirdi, sonuç; hakkını savunacağım derken verilen zararla küme düşülmesi oldu belkide!

yönetici cezaları caydırıcı düzeylere çekilmeli, bu olduğunda avrupa'dan daha medeni taraftar erdemliğine erişebileceğimizi düşünüyorum,

esnaflardaki; müşteri velinimettir ve müşteri daima haklıdır anlayışını kulüplerimizin taraftarlara uyarlaması gerek. parasını ödeyip bilet almış adam müşteridir ve oturacağı koltuğu maç boyu kiralamış demektir. ev sahibi olarak ona ödediği paranın karşılığı olan konforu sağlaman gerekiyor. başta bjk-gs-ts taraftar grupları olmak üzere, süper ligdeki tüm taraftar gruplarının bileti olduğu halde maça giremeyen fb taraftarına destek olması gerekir. hiç olmadı resmi hesaplardan atılacak bir destek twiti bile yeter.

yöneticiler ama yasalarla ama kendi vicdanlarıyla dizginlendiğinde, ben taraftar kısmından umutluyum!

Galatasaray, Karadeniz fırtınası Çaykur Rizespor'a 5 attı. Bakalım yarın Beşiktaş, diğer bir Karadeniz fırtınası olan Trabzonspor karşısında ne yapacak?

Dün Trabzonspor taraftarının "rakip seyircisiz maç olmaz" tepkisini sevdim. Olması gereken buydu. Trabzonsporlular olarak, statlarında rakip taraftarları görmek istediklerini dile getirdiler..

Üllecek sahada rakip olabiliriz. Ama sokakta kardeşiz. Aslında bu kadar basit.

Galatasaray, Karadeniz fırtınası Çaykur Rizespor'a 5 attı. Bakalım yarın Beşiktaş, diğer bir Karadeniz fırtınası olan Trabzonspor karşısında ne yapacak?

Dün Trabzonspor taraftarının "rakip seyircisiz maç olmaz" tepkisini sevdim. Olması gereken buydu. Trabzonsporlular olarak, statlarında rakip taraftarları görmek istediklerini dile getirdiler..

Üllecek sahada rakip olabiliriz. Ama sokakta kardeşiz. Aslında bu kadar basit.
kesinlikle doğru bir noktaya değinmişler, rekabet sahada kalmalı ve taraftarın oyunun en önemli ayağı olduğu herkesçe benimsenmeli, deplasmana giden taraftarlar o şehrin ve takımın misafiridir, ödedikleri paranın karşılığınca hizmet alma hakları var.

epeydir ilk defa fb nin favori olarak sahaya çıkacağını düşünüyorum, iki takımın geçen sezonki lig maçlarına benzer bir oyun olacağını düşünmüyorum, şuan kaybeden çokta önemli birşey kaybetmeyeceği için daha rahat olacaklardır ve daha az gerilim bekliyorum. fb nin hocası temkinli oyunu seçerse, maç ilerledikçe gs ye döner, bence kilit isim fb nin teknik adamı olacak ve sonuç üzerinde daha belirleyici olacak.

hakemin her iki takım adına sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. süper kupa da başarılı görülmüş olsa gerek ki, bu maça verildi; oysa süper kupa maçı temposuz, çok pas hatası olmasına karşın ve kazanan tarafın 10-15 dakika içinde az-çok belli olmasına rağmen hakemin özellikle kart standartlarında hatası vardı. gereksiz bolca sarılar gösterip asıl sarı kart olması gereken pozisyonları atladı. eğer maç süper kupanın aksine tempolu oynanırsa hakem açısından daha büyük sıkıntılar olabilir.

umarım futbol bayramı havasında ve hak edenin kazanacağı bir maç olur!

İlk temennimiz dostane ve gerilimsiz bir maç olması. Eskiden de çok sıkı rekabet vardı ama bu kadar gerilim olmazdı.

Biraz rahatlamak lâzım artık. Burada da en büyük iş, doğrudan ve bizzat başkanlara düşüyor. Ali Koç ve Dursun Özbek birinci derecede sorumludur.

Nitekim Beşiktaş bu konuda örnek durumda. Bu sezon hem çok sıkı bir rekabet içindeler, hem de Hasan Arat son derece ağır başlı. Öyle kimseyle ağız dalaşına girip, rakibi kışkırtmıyor. Her iki rakiple de mesafesini net bir şekilde koruyor.

Darısı bizimkilere diyelim.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri