Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

Hocam şu an lider olması lâzımdı Galatasaray'ın. Rigas, AZ ve Malmö gibi takımlarda 6 puan bıraktık.

Malmö 2 - 2 Galatasaray
Başakşehir
3 - 1 Heidenheim

Başakşehir de biraz geç kaldı ama yine de turnuvada havlu atmadı en azından. Ben buradayım dedi.

Sırada Beşiktaş var. Haydi 3 puanı alalım. 👍
Takımım diye söylemiyorum Beşiktaş'tan umitlenme hocam 🙂

Çok rahat harcıyoruz böyle maçları. Avrupa'da nispeten kolay, bütçesi küçücük takımlara karşı ezilince harbiden ağır koyuyor adama.

A Bilbao, Tottenham, Lazio, M United, Ajax, Roma, Porto, vs.. gibi değil bu takımlar. Ezmemiz lâzım. Çatır çatır kırıp geçmemiz lâzım.

Ama malesef esnaf, mühendis, tüccar, işçi, memur, aşçı, bahçıvan toplamından oluşan takımlara karşı zaafımız var. 😁

Neredeyse sezonun ortasına geldik, fb hala güçlü oyun ortaya koyamıyor, teknik adamın kattığı hiç bir değer yok ve kral çıplak diyenlerin sayısı artıyor, oyun içinde parçalar halinde iyi görünüyor, oda yetmiyor.. Hatırladığım ligde ts maçının son yarım saati, avrupa'da lille maçı parça parça..

Gs'nin oyun kısmen iyiydi ama çok kötü bir Batsu performansı vardı, takımda 3. golcü konumuna düşmek çok bozmuş. Devşirme beklerle avrupa'da olmuyor, 2 buçuk sezondur çözemediler, eleme maçları başlayınca daha da ortaya çıkar ve ilerisi açısından sorun; umudum, devrede bek transferlerinin olması.. Rakip son 10 dakika gs'nin sol kanadı, iyi oynayan bir takımın 90 dakikada yapabileceği kadar ezdi ve gol ''ben geliyorum'' diye haberi önceden yolladı.

Bjk şu ara mücadele etmeye çalışıyor ama kadro yetersizliği çok belirgin, yükseleceğine düşen bir performansa sahip, hatırladığım geçen sezonda bu takıma iki maçıda kaybetmişti.

Başaksehir maçını izlemedim, helal olsun diyorum, haftanın tebriğini hak eden takımı..

Genel anlamdaysa cl ve avrupa ligi yeni usulün tuttuğunu düşünmüyorum, maçlar sanki formalite havasında geçiyor, son 2 maçlarda değişecektir ama her takımı aynı yere toplayıp, maç sayısı arttırıp, ilk 8'i bir üst tura yollamak, 8 ile 24 arasına eleme oynayacaksınız demek heyecanı arttırmamış, en başta takımlar bile umursamıyor

Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, Cercle Brugge (Belçika) takımı ile 1 - 1 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Geçen hafta umutlanmıştık ama malesef bu hafta 1 puan yetmedi.

Çıktığı altı maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplam 6 puan topladı.

Forum istatistikleri

Konular
13.828
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri