Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

UEFA Avrupa ve Konferans Ligi - Heyecan Başlıyor!

doğru karar ama bjk nin son maçlarına bakınca, gs harici hiç biri kadro kalitesi olarak daha üstün değil, teknik adam olmadık kadroda çıkarsa, olmadık taktikte verse, üstüste bu kadar başarısızlık fazla, oyuncularında kendilerine pay çıkarması lazım, bjk de bu sorumululuğu alıp, oyuncuları insiyatif almaya zorlayacak saha içi lider bir yerli oyuncuda yok
Lider oyuncu yokluğu. Ödemelerin gecikmesi. Üst üste gelen mağlubiyetler. Hocanın taktiksel sıkıntıları nedeniyle yerinde oynamayan bir sürü oyuncu. Kötü oynamasına rağmen inatla oynatılan oyuncular. İyi oynayan ama bir türlü oyuna alınmayan oyuncular.

Başlangıç hoca ile oluyor hocam. Sen rafayi kanata çekersen olmuyor gördün.

Semih kanat oynatirsan olmuyor gördün.

Dikine adamların var ama dikine yerine kanata kanatlı beceremeyen adamları koyuyorsun.

Defans sorununa çözüm bulamadı hala. Oyuncular bireysel olarak fena değiller. Bir uyumsuzluk var.

Aklıma direkt Svenson geldi. Aslında bireysel olarak fena değil. Mücadeleci ve hızlı. Üstelik oyundan da kolay kolay düşmüyor adam. Ama bir şekilde onun oynadığı taraf hep zayıf kaldı.

Temsilcilerimizin bu haftaki Avrupa Kupası ve Konferans Kupası maçları şu şekilde;

Çarşamba, 18.30, TRT 1 >> Fenerbahçe - Athletic Bilbao (İspanya)

Perşembe, 20.45, TRT 1 >> Malmö (İsveç) - Galatasaray

Perşembe, 23.00, TRT 1 >> Bodo Glimt (Norveç) - Beşiktaş

Perşembe, 20.45, TRT Spor >> Başakşehir - Heidenheim (Almanya)

Tüm temsilcilerimize başarılar dileriz.

Skor tahmini olan?

Temsilcilerimizin bu haftaki Avrupa Kupası ve Konferans Kupası maçları şu şekilde;

Çarşamba, 18.30, TRT 1 >> Fenerbahçe - Athletic Bilbao (İspanya)

Perşembe, 20.45, TRT 1 >> Malmö (İsveç) - Galatasaray

Perşembe, 23.00, TRT 1 >> Bodo Glimt (Norveç) - Beşiktaş

Perşembe, 20.45, TRT Spor >> Başakşehir - Heidenheim (Almanya)

Tüm temsilcilerimize başarılar dileriz.

Skor tahmini olan?

Kabul haftamız genel anlamda bence.

Fener 1-2 farkla yenilir. Başakşehir net yenilir. GS rahat kazanır. Beşiktaş farklı yenilir.

Osimhen yok. O yüzden gol bulma konusunda GS adına biraz endişeliyim. 0 - 0 berabere biter sankim.

BJK moralli. Rakibi hafife almazsa, kazanır.

FB için söyleyecek birşey bulamadım. Rakip çok iyi ve tam da formunda. Rahat yenilir. 😁

kaybeder. Alman takımı fena değil. Biraz göz attım neciler diye. Bizden bir gömlek üstteler açıkçası.

Yine de bol şans diyelim. Umarım hepsini kazanırız.. 🇹🇷

puan sıralamasını detaylı incelemedim ama sanırım bjk ve başak için bir nevi son şans olabilir, bunun etkisinin pozitif olcabileceğini düşünüyorum,

gs'de üçüncü forvet olarak batsu ne derece etkili olur, genelde ilk 11 de kendini görünce oyun olarak şaşırıyor, onun performansı takımıda etkiler,

fb maçı zor, umarım hafta sonu kendi liginde önemli bir maçı vardır da rotasyona gider,

bjk ve gs isveç ve norveç'e gidecek zamanı bulmuşlar, alacakları sonuçları bilmem ama donacakları kesin 🤓

4 te 4 te olabilir 4 te 0 da, hangisi daha yakın derseniz 4 te 0 gibi - oynanmadan 4 maçta 2 galibiyet kabul mü deseler, düşünmeden kabul 😀

Bats zorlar. Bu fırsatı kaçırmak istemez. Meydan ona kaldı. Ama şu soğuk faktörü çok sıkıntı. El, ayak ve surat buz tutuyor resmen. Top vücudun neresine değerse, kor ateş basmış gibi acıtıyor. Bizim gibi ülkelerin yapısına çok uygun bir koşul değil gerçekten.

Hele bu soğuk ülkelerin futbolcuları da çok sert oynuyorlar ki, o da bambaşka bir sıkıntı.

İmmobile yok. Bence kritik bir eksik. Çok tecrübeli ve uyanık bir golcü. Sezon başındaki formu yok ama Avrupa'da her zaman +1'dir böyle adamlar.

Başakşehir çok bedava maçlar harcadı. Artık bunlar, itibar maçları benim gözümde.

Fenerbahçe 11 kişi kaleye geçse, şaşırmam. Athletic çok hızlı ve formda. Gol atmaktan geçtim. Gol yemesek bari. 0 - 0'ı tutalım. 😁

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri