Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Vadelide en fazla ne kadar kaybettiniz

Abi acaba size nasıl ulasabilirim
Twitter'ıma 1000 kişi gelmediği için konuşmuyorum seninle. 😂😂

Şaka.

Ben buradayım güzel insan. Şu an ulaşmış haldesin. Başka yerde yokum. ☺️ İstediğini sorabilirsin.

Hocam hazırda analizim yok ve tam da BTC yazmaya başlamıştım. Ayrıca ETH ile ilgili en son yazımı 2022'de yazmışım. Halen aynı fikirdeyim. İşte o yazı:

Sen bunu ve diğer ETH yorumlarımı okurken ben elimdeki BTC'yi bitireyim. ETH'nin yeni aylık grafiğini paylaşayım. Karşılaştıralım
teşekkür ederim öncelikle hocam

Abi vallahi çok uğraştım düştü yükseldi döngüye girdi anca bu kadar oldu güncellemeden dolayı olması gerek.

Abi teknik analiz öğrenmek istiyorum
bu arada bende teknik analiz öğrenmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Elimde bitmek üzere olan bir kitap var. Yalnız bilgisayarım öldü. O yüzden süreç sekteye uğradı. Kitabı bitirince ilk sizler haberdar olacaksınız.

Teknik analiz öğrenilmez hocalarım. Grafik hareketlerini içselleştirmek gerek. Geçmişte forumda bu günden daha aktiftim. Eski yazılarımı okuyun hiçbir yerde bulunamayacak ince detaylar var. Bitcoin Sohbet ve Yorumları konusu kendi başına bir kitap niteliği taşıyor. Ben bile kitabım için konularımdan ve eski yazılarımdan faydalanıyorum. Şimdilik böyleyim arkadaşlar. ☺️

Forum istatistikleri

Konular
13.761
Kullanıcılar
6.916
Son üye
nakaremoto
Geri