Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2022 de Kripto Paralarda Büyük Artış Olacak mı ?

download.jpg



Kripto Paralarda Artış Olacak mı?
Kripto Paraları Ne Bekliyor?
2021 Kripto Para

2021 kripto para piyasaları için rekorların yaşandığı bir sene oldu. Borsa Gündem'de yer alan habere göre; 2021'de hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar kripto para piyasalarına yöneldi. Peki kripto para piyasalarını 2022 yılında neler bekliyor?

2022'de analistler kurumsal yatırımcıların, 2021'de olduğundan çok daha önemli bir role sahip olacağı düşünülüyor. 2022 yılının yatırım tercihlerinde bir farklılaşmayı da getireceği öngörülüyor. Kurumsal ilginin yükselmesi ise kripto paralara ilişkin düzenlemelerin daha ılımlı şekilde seyretmesine neden olabilir. Kripto paralara ilişkin düzenlemelerin çoğalması da daha fazla kurumsal yatırımcının piyasaya girmesine sebep olacak. “Geçtiğimiz ayın başında Bank of America kripto para araştırma birimini kurdu. ve Bankanın ardından daha bir çok örnek daha göstereceğiz diye ön gördü''

Bireysel yatırımcıların gücü​

Analistler bireysel yatırımcıların 2022'de daha stratejik adımlar atacağını öngörse de, pek çok bireysel yatırımcı, kurumsal yatırımcıların tersine spekülatif altcoin’lerde getiri arayacak.
Benzer bir şekilde Lutskevych de Dogecoin ve Shiba Inu gibi şaka olarak tasarlanmış ‘meme coin’lerin de 2022'de artmaya devam edebileceğini belirtti.
BitMEX Sözcüsü, “küçük bireysel yatırımcılar, yeni piyasaya sürülen coin’lere ilgi gösterebilir” diye konuştu.
 
2022 'de herkeste büyük bir beklenti var gibi
 
2022 nin ilk 3-4 ayında saglam bir yükseliş görmezsek bu beklenti kaybolur fakat 100k lara yakın bir fiyat görürse o gazla çok daha iyi yerlere gelmesi kaçınılmaz olur bence ytd
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,175
Mesajlar
61,181
Kullanıcılar
6,689
Son üye
SavKripto
Geri
Üst