Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2023 Yılında LUNC 1 $ Hedefine Ulaşabilir mi?

Silvergate Bank'ın Endişeleri LUNC Üzerinde Baskı Yarattı​

Son günlerde kripto dünyasında yaşanan düşüş, Terra'nın blok zinciri ekosistemine güç veren kripto para birimi LUNC üzerinde baskı yarattı. Yaklaşık %10'dan fazla düşen LUNC, 0,00014$'ın ortalarında dengelenmeye çalışıyor. Bu nedenle, LUNC fiyat tahmini önümüzdeki günler için biraz daha düşük seviyeleri hedefliyor.

Fiyat Tahmini - LUNC Nereye Gidiyor?​

lunc-.jpeg

0,0001550 $ civarında önemli bir destek seviyesi olarak görülen bu alan, şu anda kısa vadeli bir direnç alanı olarak görülüyor. Bazı analistlere göre, 0,00014 $'ın hemen altındaki destek 2022'nin sonuna kadar izlenebilir. Ancak, kripto para piyasaları, Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi önündeki ifadesi de dahil olmak üzere yoğun bir makro etkinlik haftası öncesinde dengelenirken, LUNC boğaları daha yüksek kripto para birimi fiyat seviyelerinde destek bulmakta zorlanıyor. Bu destek alanının başarısız olması halinde, 2022 yılının en düşük seviyesi olan 0,000127$'ın yeniden test edilmesi büyük bir olasılık. Bu da LUNC'un 2023'ün en yüksek seviyesi olan 0,00021 USD'den %40'lık bir düşüş anlamına gelecektir.

Singapur, Terraform Labs için Arama Başlattı​

Singapur yetkilileri, Terra blok zincirinin geliştiricisi Terraform Labs hakkında bir soruşturma başlattı. Terraform Labs'ın kurulduğu yer olan Singapur, blok zinciri yaratıcısı Do Kwon'un uzun süredir yaşadığı yerdir. Güney Kore vatandaşı olan Do Kwon, geçtiğimiz Mayıs ayında Terra blok zinciri ekosisteminin büyük çöküşüne karıştığı için aranıyor. Algoritmik stabilcoin UST, ABD doları ile paritesini kaybederek LUNC'de hiperenflasyonist bir spirale neden oldu ve DeFi'nin 40 milyar dolar kaybetmesine yol açtı.

Not: Bu makalede yer alan hiçbir düşünce yatırım tavsiyesi değildir.
 
ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Do Kwon ve Terraform Labs'ı, Kwon'un Luna Vakfı'nın mütevellilerinden çaldığı 100 milyon dolardan fazla bitcoin'i akladığı suçlamasıyla dolandırıcılıkla suçlamıştır. Bu kapsamda da; LUNC için uzun vadeli görünüm şu anda zayıf: Terra geliştiricileri ve onu destekleyen topluluk, geçen yıl Terra ekosisteminin çöküşünden ciddi zarar gördü. Bu hasarlı ekosistemin yerini Ethereum ve yeni ortaya çıkan birçok Katman 2 çözümü (Polygon Arbitrum, Optimism gibi) aldı ve diğer ölçeklendirme çözümlerinin yetişme şansı çok az. YTD
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,255
Mesajlar
61,784
Kullanıcılar
6,697
Son üye
Wolfman0735
Geri
Üst