Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2023 Yılında Shiba Inu (SHIB) Ödemesi Kabul Edecek Şirketler

mehmetce

Üstçavuş
2023 Yılında Shiba Inu (SHIB) Ödemesi Kabul Edecek Şirketler.jpeg

Shiba Inu (SHIB), 2023'te kripto para piyasasının toparlanması sonucu %50'nin üzerinde artış gösterdi ve dijital varlıklara ilginin arttığı bir sektörün en popüler projelerinden biri haline geldi. Birçok işletme, SHIB'i ödeme yöntemi olarak kabul etmeyi planlamaktadır. İşte bu şirketlerden bazıları:
  1. Nordstrom: Nordstrom, Shiba Inu (SHIB) ödeme yöntemini kabul etmeye başlamıştır. Dünya lideri dijital ödeme sistemi Flexa sayesinde, müşteriler erkek, kadın ve çocuk giyim, ayakkabı, el çantası, mücevher ve aksesuarlar gibi ürünleri Shiba Inu (SHIB) ile satın alabilmektedir.
  2. Petco: Petco, Shiba Inu (SHIB) ödeme yöntemini kabul eden ilk işletmelerden biri olarak yer almaktadır. Flexa aracılığıyla, müşteriler evcil hayvanlar, köpek eğitim hizmetleri ve veterinerlik hizmetleri gibi hizmetleri Shiba Inu (SHIB) ile ödeme yapabilmektedir.
  3. Rock'n'Block: Rock'N'Block, blockchain teknolojisi alanında öncü şirketler arasında yer alan IBM, Microsoft ve Ernst & Young gibi şirketlerde üst düzey pozisyonlarda bulunmuş bir şirkettir.
  4. Carolina Hurricanes: Carolina Hurricanes, Ulusal Hokey Ligi'nin en yeni kripto para benimseyen takımlarından biridir. Canes taraftarları, ekipmanlarını Shiba Inu (SHIB) ile satın alabilmektedir.
  5. APMEX: APMEX, ABD Oklahoma merkezli bir şirkettir ve yaklaşık 23 yıldır müşteri hizmetleri, ürün kalitesi ve seçenekleri ile farklılaşmaktadır. ABD merkezli şirket, Shiba Inu (SHIB) ödeme yöntemini de kabul etmektedir.
 
Shiba Inu ekibide calışıyor bizde çalışıyoruz :)
Gerçi benim yatırımım yok ama... Yine de olsun. Yatırım yapanlar için umarım iyi yerlere gelir ve kazançlı olur...
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,183
Mesajlar
61,243
Kullanıcılar
6,691
Son üye
Yusuf Erdoğan
Geri
Üst