Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Amerikan Menkul Kıymetler Borsası

turkmvc

Kıdemli Çavuş
Amerikan Menkul Kıymetler Borsası, Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren bir dizi menkul kıymet borsasını ifade eder. En büyük ve en tanınanlarından biri New York Menkul Kıymetler Borsası'dır (NYSE). NYSE, dünya genelinde birçok şirketin hisselerinin işlem gördüğü bir finansal piyasadır.Amerikan Menkul Kıymetler Borsası, yatırımcıların hisse senetleri, tahviller ve diğer finansal araçları alıp satmalarına olanak tanır. Bu borsalar, ekonomik aktivitenin izlenmesi, şirketlerin değerinin belirlenmesi ve yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmesi için önemli bir araçtır. Piyasa koşulları, makroekonomik faktörler ve şirket haberleri gibi birçok etken, Amerikan Menkul Kıymetler Borsası'nın performansını etkiler.
 
Ben MPH (Morpher) adlı uygulamayı kullanıyorum. Tesla, Meta, Apple, Amazon, vb şirket hisselerinden kâr elde etmek mümkün. Tabii aynı şekilde zarar da edilebilir.

O yüzden YTD.
 
Şuan için bu imkansız çok dar bir bogaz dan geçiyorum bilgi olması açısından yazmıştım teşekkür ederim bilgilendirme için
 
Amerikan Menkul Kıymetler Borsası, Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet gösteren bir dizi menkul kıymet borsasını ifade eder. En büyük ve en tanınanlarından biri New York Menkul Kıymetler Borsası'dır (NYSE). NYSE, dünya genelinde birçok şirketin hisselerinin işlem gördüğü bir finansal piyasadır.Amerikan Menkul Kıymetler Borsası, yatırımcıların hisse senetleri, tahviller ve diğer finansal araçları alıp satmalarına olanak tanır. Bu borsalar, ekonomik aktivitenin izlenmesi, şirketlerin değerinin belirlenmesi ve yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmesi için önemli bir araçtır. Piyasa koşulları, makroekonomik faktörler ve şirket haberleri gibi birçok etken, Amerikan Menkul Kıymetler Borsası'nın performansınıhocam etf ne olacak
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,161
Mesajlar
61,149
Kullanıcılar
6,692
Son üye
Ertugrul Bicer
Geri
Üst